Award dari kakNani.

Saturday, 15 January 2011

Salam satu Malaysia khas untuk semua aku pancarkan khas pada hari Sabtu, hahaaa.

Yes dah lama tak dapat award, dapat pun selalunya asyik lupa nak gantung kat Gift Gallery (tiba-tiba pula wujud)

Ini dia, ditayangkan khas dari hijaucantik.


Ucapan anda?
Yes, aku memang mengikuti blog kakNani dengan tegar. Sebab aku suka dengan tiga jejaka kacak milik kakNani yang perangainya sepesen dengan cikOni. Thanks kak, for this award. mmmuuah.

Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband:
Uits. Rahsia hati.

Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang.
Berterus terang.

Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta?
Pernah, tapiii baca seminggu je, lepas tu dah lupa.

Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they have won this award.
  1. --<@..My life journey..@>-- [mamaMika]
  2. SWEETMAMA [eija]
  3. Cerita Cik ShiQa [shiQa]
  4. SyahNia Diary [ain]
  5. Green Space [hany]
  6. My Sweet Life [eima]
  7. ...::OnE HaPpy FaMilY::.. [cikJue]
  8. WITH ALL MY HEART [syilasyira]
  9. celoteh rasp [rasp]
  10. Dunia Kami [mamalieyna]
~)@ Mereka yang sentiasa dihati, memang sentiasa diingati. Betul tak? Ok, yang tak dapat tu jangan nangis, korang sama-sama best. Kita kan kawan =)

11 pasang kaki:

@e_da said...

wahhh namaku ditangga pertama..tq laling mucuk2... hehehhe

mamalieyna said...

oooh terharunya...akak salah sorang yg sentiasa dihati..lalala...berbesar hati menerimanya..lalalala..

thanks cha..nnti akak tempek2..lala..

Mama Kembar 3 said...

haa dah ambik award, bagus bagus! hehehe

ch@ said...

kakEda:
mana ada muchuk, Danish la muchuk, kita wangi.

kakIeyna:
terima kasih ye kak, sudi memfollow kita. terharuuu.

kakNani:
thanks akak.

Cik Shiqa said...

ngee dah lama x dapat awrd. tq akak, diri mu juga sentiasa di hati .muahhh :)

EiJa ZaQuaN said...

nama eija pun ade la kat sini...
terharu nya baca sentiasa dihati & diingati..
tq..♥ u..hehe.
nnti kita amik award ni ye..

rasp said...

congrats....eh eh tetiba ku ternampak namaku...makacih makacih...
nanti pasti diambil ya...

*luv Syahnia* said...

kak thankssss...
td ckp ngan kak shiqa rasa2 ain
dpt awrd gak tak???

kalo tak dpt..majukkk!!!
rupanya dpt gak..hehehe

thankssss kak..luv u..muahh
amik bw balik :P

ch@ said...

shiQa, eija & rasp:
sama-sama. ambil tanpa was-was, ikhlas dari hati. terima kasih juga sebab sudi ke hijaucantik. sob-sob-sob terharuuu.

ain:
sama-sama. shiQa dapat, ain mesti dapat juga.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

tq cha...baru tau upanya namaku dictu...tq very much..pertama kali nih..ops..terlebih sudah

ch@ said...

syila:
sama2, terima kasih kat awak juga sebab selalu jengah kita.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in