Sweet 27. Ada ka?

Friday, 6 May 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Hari ini, aku nak kerah semua orang senyum sampai jam 12.01am nanti, kerana today is my birthday. Hiii, so di hari Jumaat nan indah lagi permai ni, semua orang harus dalam keadaan yang ceria, esokkan cuti ;)

Sweet 27, ye la kan dulu suka sebut sweet 17, sepuluh tahun kemudian kekal la sweet, tapiii version 27. Hahaaa. 10 tahun lalu, masih berjimba-jimba kat sekolah, form 5. Boyfren keliling pinggang, yang special? takde, sebab nakal bebenar tak reti nak SPM. Kikikiii.

Sekarang? huahaha, berulit dengan keluarga sendiri. Indahnya kehidupan. Ramai dah wish, terharu tidak terhingga aku dibuatnya, menambah lagi rasa terharu mrABi pun tak wish lagi, huaaaaaaa. Sedih ah.

Jadi, dalam 27 tahun ini, aku mahu berTERiMA KASiH kepada:
Mama dan papa: memberi aku peluang untuk menikmati betapa indahnya kehidupan ini. Adik: menjadi peneman sewaktu kecil dahulu walaupun kakakmu ini kaki buli. mrABi: setia menemani dan menjadi sahabat terbaik kepada isterimu ini. kakakOni: memberi peluang kepada umi betapa indahnya menjadi seorang emak dan yang paling utama, ialah kawan-kawan yang sentiasa memberi sokongan, dorongan, setia menemani, setia mendengar luahan, setia menjaga nilai persahabatan membawa aku merasakan apalah ertinya hidup tanpa insan bergelar kawan. TERiMA KASiH kalian. Sesungguhnya hidup ini sesuatu yang indah untuk dihargai.
Aku taktau apa lagi yang akan bertandang selepas ini. Huhuhuuu.

Born on 06.05.1984 : 10.25pm
Happy-Happy-Happy and proud to be me ;)

29 pasang kaki:

dilazfamily said...

hepi besday cha.
moga panjang umur dan murah rezeki.AMIN

dilazfamily said...

Tahniah cha sebab pregnant.
maaf lambat wish kat awak

Puanbee2 said...

happy besday cha meh bee tumpang senyum okeh

eima said...

hepi besday Ch@...
semoga murah rezeki & hepi slalu dear

Whitey Mommy said...

selamat hari lahir cha...:)
ada wish panjang kt blog kita...:)

*luv Syahnia* said...

eh arini besday akak ku
sorg ni erk ;)

hepy besday dear..
apa pun mntain cute k ^__^

Kenangan SKPT2 said...

Happy Birthday Cha .. moga ceria selalu

EiJa ZaQuaN said...

Happy besday Cha..
mmg sweet 27..:))
moga dipanjangkan usia, dilimpahi rezeki dan berbahagia disamping insan2 yg tersayang.

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari lahir cha.. Semoga menjadi insan yg berjaya didunia & akhirat.. Insya'allah!!

@e_da said...

adakah ini gambar hari ini???

happy bufday to u my dear.. semoga hidup mu indah dan ceria sentiasa.. bahagia mnjadi sahabatmu

rasp said...

hepi hepi hepi birthday sis...
smoga segala doa & impian dimakbulkan, insyaAllah...

Bond@ While@ said...

happy besday umi..

Yann Mazian said...

happy b'day kak cha.. semoga bahagia selalu... semoga kehidupan sentiasa diberkati oleh Allah. Amin... :)

Farra Dhelina said...

hpy bday!!

ok, nak senyummmm hehe

mamalieyna said...

waaa sweet lg haa....27! happy besday ch@..tiba2 kakak terasa tua sekali berbanding kamo, sbb kamu still sweet 20-an..ngee...

moga happy selalu n sentiasa dimurahkan rezki hendaknya..aminnn.. ^_^

Nida said...

selamat ulang tahun kelahiran... wah bakal bertambah ahli baru ye... :)

Cik Shiqa said...

akak syg, hepi betday to you.. dh 27 tahun ea..

semoga bertambah bahagia, ceria, di rahmati ALLAH dan paling penting menjadi ummi yg paling hebat untuk anak2.

hugs* ceria selalu ea. loves u

alexa yussida said...

happy besday umi cik oni :)

♥SyilaSyira♥ said...

selamat ulangtahun kelahiran cha......semoga panjang umur dan murah rezeki.....

shay said...

sama ari ngan aimi... happy besday...

Shu @ Mrs. Hamid said...

happy Birthday ch@. Senyum2 selalu.

Iman's Umi said...

Happy birthday, Ch@...semoga sentiasa gembira dan dilindungi Allah s.w.t sllu.

ch@ said...

dila:
t/kasih dila. mungkin awak tak perasan.

bee, farra:
t/kasih. nak senyum lepas beday kita pun takpe. lagi suka.

eima, kakYanti, ibuAQil, rasp, yann, syila :
t/kasih kalian. terharuuu dan t/kasih sudi terima kita jadi kawan.

ain:
t/kasih ain, cute tu bagi Oni la.

eija, kakIeyna:
t/kasih eija. blushing ni, nyesal pula interframe. hahaaa.

shaWM, kakEida:
t/kasih siap ada entry, kita menangis keharuan. suka sangat. t/kasih juga jadi kawan kita.
*ini gambar 06.05.2011

bondaWiya:
t/kasih bonda. t/kasih juga hadiah tu. suka sangat.

kakNida:
t/kasih kak. hihiii. macam tu la nampaknya.

shiQa:
thanks dear. akak suka wish shiQa tu. love u too dear.

yus:
tQ yus. yus, akak baca blog yus tu, tapi akak tak tinggal jejak. hihiii.

mamaShay:
tQ mama, ha'a nak tinggal message at blog mama, tapiii asyik kena panggil dgn orang je.

shu:
t/kasih shu, penat rahang senyum ni.

umiIman:
t/kasih awak. lama tak melawat ke sana.

Mama Kembar 3 said...

Happy belated birthday cha! moga sentiasa happy forever & ever :-)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

eh sebaya rupanya kita ni, cuma lain bulan je...happy belated birthday...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

happy belated bezday..panjang umur serta murah rezeki

ch@ said...

kakNani:
t/kasih akak, amin.

anje:
t/kasih anje. ha'a, tau sebaya pun sebab anje post entry beday anje hari tu.

cikJue:
t/kasih cikJue, amin.

Mama Gee said...

hepi belated belated buffday cha...
lewat hampir seminggu ni..
tp biar lewat drp takde kan..hehe

ch@ said...

mamaGee:
baru perasan, hihiii t/kasih mama. mmuah, syg sikit.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in