Pemenang HC3rdGA.

Monday, 23 July 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jadi, aku bagi peluang lagi 2 hari kepada mereka yang TIDAK bertanda 'sayang' untuk memberikan alamat surat menyurat di nsahida@gmail.com dibawah tajuk HC3rdGA 2012. 





Part yang aku agak kurang suka bila buat GA. Ada kepatutkan, hehehe. Bukannya apa, memang aku faham kemungkinan-kemungkinan yang dialami perserta/pemenang, akan tetapi pada diri aku, bukankah bila sudah jadi follower, segala entry yang berupdate akan berada di muka surat paling depan 'dashboard' blogspot?

Walaupun tidak ada pada dashboard, bukankah diri sendiri tahu akan penyertaan diri sendiri dalam sebarang contest atau giveaway?

Ye, kemungkinan itu datang pada diri aku juga kerana tidak menyediakan Gift yang Vouge atau gempak, akan tetapi lagi, bukankah diri sendiri juga yang sudi untuk menyertai penyertaan? Makanya, pada aku barangsiapa yang menyertai sebarang GA/contest sudah pun terikat dengan segala terma dan syarat.

Ye, kemungkinan itu juga datang pada diri aku sendiri lagi kerana tidak mengeluarkan terma dan syarat dengan ketat, tetapi aku hanya ingin buat GA/Contest yang sekadar suka-suka sahaja. Yang sepatutnya tidak menyusahkan semua kawan-kawan aku.  

Ingin sahaja aku ulas satu-satu entry penyertaan HC3rdGA, but... who am I? aku hanya penulis biasa dan penganjur satu GA yang sangat simple. Jujur aku kata, ada di antara peserta yang hanya buat entry bagaikan melepaskan batuk di tangga sahaja. Asalkan sempat. But, aku terima je sebab aku adalah seorang yang simple. 

Nota hijau: Ok kurang sikit pahala puasa aku membebel pepagi hari. Mohon ampun dan maaf atas segala kekurangan. Aku insan lemah. 

18 pasang kaki:

anisalya said...

jgn membebel byk sgt ek... penat tgn tu. hahaha... siapa yang tak nak hadiah tu boleh bagi kat saya. saya nak je. muahaha...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tahniah kepada pemenang...
kalau tak join tapi nak rama2 yang comel tue boleh...hahahahha..
pasal bebelan dia atas tue..memang setuju sangat.....

eima said...

diorg tak mo bg kat aku je .. aku suka kompul hasil kerja tgn ko tu

AzuraFazil DIN said...

kalau diorg x nak , kasi kt org yg nak .. aci gitu

Nyue said...

akak..maaf....
no.5, nyue da emailkan nama & alamat kat akak :)

salam ramadan, selamat menjalani ibadat puasa

Rasp said...

oooo ada yg lum claim ek...
rezki tu jgn sampai terlepas...
sayang oooo...

Noli@Ibu Wafa said...

eh ade syg juge..dah bagi alamat kn..huhu..

Nad @ MamaZN said...

kak nad le tu yg buat sesimple mungkin, huhu

maafkan saya!

Masya said...

tahniah buat semua pemenang .... kalau mereka takmoo saya mauuuu hahahahaa.....

itulah cabaran buat GA, kuiz, teka teki ni kan.. bile dah menang payah nak email alamat huhuhuhu....

fiQRa said...

dear, maaf terlewat.. minta maaf sangat2 ;)

Alhamdulillah bertuah .. sudah anta details.. fiqra91@gmail.com :)

Salam ramadhan <3

AkmaFaizal said...

tahniah pada semua pemenang..blom bertuah kali ni..hehe :)

selamat bersahur

Nyue said...

akak, nyue ad emailkan kat akak semalam..dpt x>?

tq akak..kerna masih memberi peluang..nyue sebelum ini kurang on9...

lelamaisara said...

Tahniah pada pemenang...

Selamat berpuasa Cha...

ch@ said...

kakSal:
tu la tu, bebel dlm hati je kak, tekak pun tak kering :p

kakJue:
alamak, kad raya takde rama2 la kak. hahaaa. later2 la, i do for u ;)

eima:
dah penuh sekotakkah? ko mmg tak suka buka hadiahkan, kalau aku dpt hadiah excited, tak sempat2 nak buka.

azuraFazilDin:
hadiah tak cukup gempak lagi agaknya. nak buat cemanakan?

nyue, fiqra:
noted with thank you.

rasp:
pe kata akak email kita address akak, buat satu kad raya utk akak ;) sudi tak? tapi biasa2 je la. kita tak pandai.

noli:
yg ada syg tu, takyah bg dah.

kakNad:
hahaaa. terasa ke kak, ampun-ampun. simple2 pun masih lagi teratur dan tak nmpk mcm batuk ditangga sgt. masih lagi ada link2nya.

yana:
betul tu yana. kadang2 hendak porgress cpt boleh jadi lmbt pula.

akmaFaizal:
jgn berputus asa kak.

mamalieyna said...

membebel tanpa kata terkeluar camni takpe ch@, kurang sket penat..hee..berbanding kt opis tu, asal ada je topik, nak potpetpotpet..mudah je pahala puasa melayang..

eh..silap komen plak..hehe..adat la ch@ bila buat GA or contest, ada yg betul2 ikhlas, ada yg saja2..herm.. yg pntg dh success kan.. jgn serik tuk buat lg, mana tau nnti sempat tuk join..hu~

ch@ said...

kakIeyna:
kita kalau joint contest mmg buat sungguh2. taktau nak buat simple cemana. join tu tanda sokongan. tak gitu kak? hihii. insyaALLAH ada rezeki buat lagi nnt.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

aduihai kan cha dh marah..
sorry eija pun hari tu lewat terjah tp nasib baik masih dlm tempoh 3 hari sebelum..

Cha, gift yg awk bg ada sentimental value tau, handmade..i like n sgt hargainya..:))

Nazayiena said...

As salam cha,
Kak Nurul baru nak BW hari nie,tu yg baru perasan,boleh lg ke htr nama dan adress?

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in