handphone

Tuesday, 25 May 2010

Ergh, salah siapakah? salah akukah kerana meletak barang-barang merata tempat atau sebab aku tak menjangkakan bahawa anak aku sudah boleh mencapai, memanjat, meredah ke mana aje dan apa sahaja? adeiii.

w508 sumber enGoogle
Love it like it. Semoga dapat diselamatkan.

Mungkin kerana isi dalam handphone aku telah banjir dengan air liur Oni, makanya dia sudah menunjukkan ciri-ciri ke arah minta yang baru. Pendek je akal aku nak mintak tipon baru, hahaha! tapi aku sudah diberi kata putus, beli sendiri. Adeh, celah mana nak dapat duit beli tipon ni.

Tapi mrAbi dengan baiknya membawa pergi repair dengan waranty yang masih ada. Kalo betullah memang kena tukar baru, makanya sejarah rekod dunia bagi aku menggunakan tipon itu dengan jangka hayat yang paling singkat. Nguahahaha!

L6 pun sumber enGoogle
Handphone lama aku, guna balik semula.


Apapun tunggu aje la ye.

~)@ pasni aku guna public-phone je la nampaknya :) @(~

10 pasang kaki:

TokNabe said...

Ada peluang utk dapatkan yg baru... tp yg baru gunakan duit. :)

Moga dapatlah diselamatkan.

IMAN'S UMI said...

Uh...seronoknya bakal memiliki henpon baru...hehehe...ha'a ek, dh lama bebenar x guna public phone...dlu kenmain saving duit 'skeleng' (syiling) dn tls note utk pastikan syiling yg nk diguna mencukupi dgn ayat2 yg akan diluahkn tu.

Ibu Kimie & Balqis said...

pangai Oni dgn BalQis sama jerk kan..suka men n geget enset gak...lencun dgn air liur...hehehhehe

ch@ said...

tokNabe -> sangat berharap agar dia selamat tok. tak rela kuar duit.

ch@ said...

umiIman -> hahaha, btl la tu. tapi tipon dulu tak cam skrg, cpt mkn duit. dulu masuk 20sen dah leh buat sajak.

ch@ said...

hanim -> tu ar tu, belikan dia ABC, habis dikopaknya dikunyah-kunyah.

Nida said...

dulu handphone adik akak dah takleh diselamatkan lagi.. air liur anak dia punca segala..haha

LanaBulu said...

nak payah apa ch@..belikan je h/phone baru kat auni...
hee..

ch@ said...

kakNida -> tu ar tu, hari petama masuk air, ok lagi. hari seterusnya punah.

ch@ said...

pakLan -> mak dia? mana dia maunya pakLan, dia nak hp kite jugak :D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in