Gift daripada Eija.

Tuesday, 16 November 2010

Salam satu Malaysia. Ya, aku tau semua orang mood dah ke laut. Sok raya kan? Baju, rumah semua belum siap berkemas, malam ni dah nak balik kampung.

So sebelum aku terlupa, last week aku dapat gift dari Eija aka sweetmama, sungguh tidak kusangka, gift terbang dari seberang, Padang Indonesia. Walau kaki ku tidak jejak ke sana, akan tetapi sweetmama tatap ingat akan diriku.

Aku cuma nak pisang sale je, tu pun kirim. Nak ku bagi duit, katanya nanti la dulu. Takut tak dapat cari. Aku pun taknak la susahkan dia, orang nak pergi bercuti, sibuk pula kita mengirim.


Jadi, dengan baik budinya, seikhlas hatinya. Dia memberi aku pisang sale dan fridge magnet. Benda free, takkan la nak tolak kan, nak pulangkan balik pun rasa malas. Hihihi... TERiMA KASiH Eija, kita sukaaa...

Dikesempatan ini juga, aku mengucapkan:

SELAMAT HARi RAYA AiDiLADHA
kepada
Semua yang tersesat di rumah hijau ini. Semoga kalian tidak makan daging banyak-banyak, kang mudharat pula.
Jangan lupa diri ya, kita jumpa naik cuti nanti.

~)@ Cuti dah approved. Yeay, mesti UV aku jatuh merudum ni, oit. Lari topik dah tu, berkorban la sikit :p

11 pasang kaki:

Diyana Zulkifli said...

selamat hari raya cha n oni.;)akak ptg ni pas husben balik kija,baru nak brtolak balik.tkde sgt pun mood raya,sbb suma mood nak tnggu bakal ahli keluarga baru..adik kak donut nikah khamis ni;)

mama rifQy said...

waaaaaaa..ade hadiah..suke

cha.selamat hari raya aidil adha!!

sarah-najwan said...

selamat hari raya korban cha...
akak balik ptg nati..hehe..

selamat mkn daging dan bawa balik daging byk2..hehe

rasp said...

rezki tu sis...
apa yang dikirim dpt, plus ada extra gift plak tu...best...
SELAMAT MENYAMBUT AIDILADHA!

EiJa ZaQuaN said...

hehee..siap ade n3..sama2 kasih ye..thanks sudi terima gift yg x seberapa tu..

anyway selamat menymbut hari raya aidiladha gak wat cha n family..eija cuti esok jerk..

*luv Syahnia* said...

rezeki lagi..
nak cikit pisang salai tu..

slmat hari raya dari syahnia
utk akak sefamily..

meh2 tolong potong dging korban ;P

Ogy said...

pisang sale tu apa yaa?? kalo pisang salaii tu tau le..leh makan..ngeeeee

Lana~Bulu said...

Selamat semuanya...k
makan daging pun ..selamat gak..hee
niat jadi ubat laa..

@e_da said...

best dpt hadiah,..best gak dapat cuti.hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelezzzzzzzzz

♥sYiLaSyiRa♥ said...

mesti sedap kan pisang salai tu...

cha said...

kakDonut:
really? wow, mesti meriah kan kak. hopefully semuanya berjalan dgn lancar.

mamRifQy:
hehe, saje interframe. salam aidiladha juga, kat ganu mesti meriahkan?

kakSarah:
hahaha habis bau satu kereta. bau lembu, ayakkk.

rasp:
betul sekali. akak memang memahami.

eija:
takde hal, kita sangat sukaaa.
kita amek kesempatan cuti lama-lama. pengasuh oni takde.

ain:
dah habis tak sampai dua hari. akak sorang yg makan. wakakaka.

salam aidiladha sayang.

mamaGee:
sama la tu kak, tapi ni version indo punya.

pakLan:
mengerti pun pakLan.

kakEda:
hahahahahaha... meriah kita meriah. akak jgn nangis.

syila:
sangat sedap.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in