Ini bukan contest.

Friday, 24 September 2010

Sumber gambar: Mama Kembar

Tengok? aku suka sungguh gambar ni, banyak lagi gambar mencuit hati kat blog mama kembar ni, blogger baru rasanya. Seronokkan? tengok je dah tahu dorang membesar sama-sama.

Selamat datang ke dunia blogging KakNani. Sweet, sweet, sweet.

Baby tu, Muhammad Fahmi, Muhammad Faris & Muhammad Fauzi, jangan suruh aku teka mana satu dorang, memang aku taktau.

Aku yang baru seorang dah macam tangan sotong, pempuan. Ini? tiga... lelaki. Waiyooo superp mummy.

Semoga ketiga-tiga hero kakNani ni membesar dengan sihat dan cergas, kakNani dan suami juga diberikan kesihatan yang sentiasa baik. Amin...

~)@ Ini la wanita bertulang besi, berurat dawai. Gigih.

4 pasang kaki:

EiJa ZaQuaN said...

hehe..btol tu cha..sorang pun x terjaga..tp srnok tgk anak kembar ni..especially bila pakaikan diorg ni baju sama jerk..

cha said...

kakEija:
kita rasa, kalau tak kembar pun nak pakaikan baju sama. hehe.

Diyana Zulkifli said...

wah,tangan sutun..auww.hehe:P.akak baru dua pn,kdg jd sotong.kdg jd incredible hulk..huhu

cha said...

kakDonut:
akak dua, ok lagi. ni yang baru satu pun dah macam sotong. hulk tu memang dah selalula, pasal warna hijau kan?

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in