Whitey Mommy's Give Away

Thursday, 22 July 2010

Pulak dah, oiii gila kuasanya aku. Marila korang joint beramai-ramai, bagi WhiteyMommy juling nak milih pemenang, actually, aku mmg tunggu org buat giveaway ke, contest ke, berkaitan watermark. Haha.


WhiteyMommy

bersama rakan baiknya

MommyPinky

dan sumbangan kreatifnya

WhiteMommyGallery


dengan ini, gambar anak aku yg tersayang, cikOni dalam suasana paling gembira,
taraaa...

Norerdina Auni binti Norerwandi
13 bulan

Gambar ini di ambil semasa mengikut mrAbiOni berfamily day di Bukit Tinggi, dah namanya pun family day, mestila suasanya gembira sakankan.

Disamping tu juga, meraikan kejayaan cikOni yg baru sahaja tumbuh gigi, tu yg menayang dgn tanpa segan dan silunya.

Argh, memang sweet (interframe), sebab masa dia dah melasak hebat, turun naik katil dgn selamba, keluar masuk bilik dgn hanya merangkak. Hihiii...

That's all my cikOni. Mmmuah.


Ok, ok. Tiga orang bertuah, UmiIman, BondaWiya daaannn pnWarda.

~)@ Fuhhh kanan, fuhh kiri :)


12 pasang kaki:

Whitey Mommy said...

lorh... baru terima dua penyertaan dah juling ni.. hehe tak pe.. biar juri yang pilih... huahua

ch@ said...

whitey mommy;
kekadang mcm tak sampai hati nak jadi juri. hehe :D

rasp said...

alololo tomeinya...gud luck!

ch@ said...

rasp;
moh la kita joint sama. meramaikan majlis.

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

gud luck sis.. ;o) syomel giler auni..

Mommy Pinky said...

gudluck :)

ch@ said...

ibuAQiL;
you too, hahaha harap² senyumannya itu dikembalikan semula.

mommyPinky;
tQ², sabar je la wak ye, tunggu baby kuar, nnt leh interframe byk² :D

mrs.JamaL said...

gud luck

@e_da said...

alolooo bestnya hadiah.. comel la cik oni ni...ceria je muka

ch@ said...

@e_da;
hahaha, ada mood ceriala, kalau tidak, mau terbalik bibir dia, punya takde mood.

ibu WaWa said...

semoga berjaya ye ch@...

ch@ said...

ibuWawa;
tQ ye akak :D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in