Assignment Zalora.

Tuesday, 13 October 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Nota tiga aku belek, depan belakang. Aku sentuh-sentuh skrin secara rawak, klik sana-klik sini sehingga terklik nsahida@gmail.com. Ya, akaun email aku sendiri, banyaknya spam. Delete mana-mana yang tidak patut sehingga terbaca tajuk yang buat aku teruja serta tertanya. Menarik. Isi email aku buka, tadaaa.


Ala, bukan keluar peluh sangat pun, cuma gerakkan jari jemari sahaja, klik-klik-klik tapi makan dua hari juga aku memikir, patut  atau tidak patut aku terima. Ya, aku terima. Terima kasih pada Zalora yang sudah sediakan isi penting apa yang patut aku buat untuk kolaborasi ini. Tambahan pula tuan Erwandi baru sahaja bershopping dengan Zalora Malaysia. Katanya, Zalora banyak less. 

Then, inilah assignment yang Zalora sediakan untuk aku siapkan. Lipstick. Aku pasti harus ada yang pelik apabila melihatkan entry bloghijau bertukar jadi di luar kebiasaan, Now, aku sedang menanti parcel hasil daripada kolaborasi ini. Best-best! I is sukaaa.



Mudah sahajakan? Oh ya, pada masa yang sama bagaikan jatuh ditimpa tuah sebaik sahaja aku publish entry yang berharga rm100 (lipstick) aku menerima cek daripada Nuffnang. Terima kasih Nuffnang, sudi-sudilah penuhkan tabung aku lagi, miahaha. Tuah datang lagi apabila tuan Erwandi pelawa membawa kami ke Zoo Negara, huyeee! Syukur rezeki datang tanpa sengaja. Alhamdulillah.

Terima kasih Zalora, terima kasih kawan-kawan, terima kasih semua, jumpa lagi entry seterusnya, Fighting! 

You don't always needs a plan. Sometimes you just need to breathe. trust, let go and see what happens. - Mandy Hale.

6 pasang kaki:

eima said...

good luck dear

SYANI said...

Tahniah.. Bestnya dapat cek. KIta pun dapat jugak assignment dr Zalora. Tapi dapat voucher.. Tapi tak decide lagi nak beli apa...

yang baik said...

rezeki lagi... tahniah !

zai zamree said...

tahniah...

Mama Kembar 3 said...

Congrats Cha! Moga lepas ni banyak lagi job blog utk cha

ch@ said...

eima: tq manja.

syani: cek tu drpd nuffnang. zalora bg baucer jugak.

yang baik, zai zamree: terima kasih.

kakNani: terima kasih, inshaaAllah.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in