Kawan.

Monday, 29 June 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Good friends are like the stars, you don't always see them but you know they're always there.

Suka sangat dengan quote ni, terima kasih pada kawan yang sudi kawan dengan aku. Saat aku down tahap maksima, kamu menawar diri sendiri untuk membantu, terharu sangat. Eh! macam ke arah hendak bersastera pujangga je ni, haha.

Suka sangat baca komen yang ditinggalkan pada entry Kehidupan yang lepas, aku baca ulang baca, ulang baca lagi dan ulang baca lagi, terasa macam 'oh! aku masih punya kawan' walaupun ruang lingkup aku hanya sekitar rumah.

Lepas baca bloghijau, kamu wassapp aku bertanya khabar, kamu menyapa aku di instagram, sungguh aku terasa berharga, gittu. Apapun terima kasih kawan-kawan, semoga persahabatan sentiasa terjalin harmoni, berkekalan inshaaAllah. Korang memang supporter terbaik.

Walaupun kamu hanya memberi aku hanya sepotong ayat. Ayat paling mudah dan senang dan aku terima dengan perasaan gembira. Cukup menggembirakan. Terim kasih kalian. Ok dah, pendek je entry hari ini, hero berdua tu sudah mula buli membuli. Jumpa lagi, daaa...

6 pasang kaki:

Nad MamaZN said...

alhamdulillah...

syawalsimpsons said...

aku pon suke kawan ngan ko mek....

eima said...

wlupun tak penah jumpatp aku suke ko ...hihihi

Ida Puanstoberi said...

masih ada yang sayang :) *hugs*

ch@ said...

kakNad: amiiinnn

Sue: suka ko jugak.

eima: nanti kita jumpa eh. suka ko jugak.

kekDa: alhamdulillah. syg kekDa juga.

Sweetmama said...

suka jgk dgn quote tu..

dan suka jgk berkawan dgn cha w/pun dh jarang sgt membaca blog skrg ni tp masih boleh menyapa di insta..^_^..

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in