31 tahun.

Wednesday, 6 May 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Today is Wednesday, wordless.











Terima kasih kerana masih ingat pada aku di sini, tahun ini sambutannya sangat hambar, rutin berjalan macam biasa. Semuanya biasa-biasa saaja. Terima kasih kawan Instagram, terima kasih kawan Blogger, terima kasih kawan sekolah, terima kasih kawan tempat belajar, terima kasih kawan sekolah rendah, terima kasih keluarga mertua, terima kasih mama, papa, terima kasih pada adik beradik, terima kasih kawan Perkep, terima kasih team Tupperware, terima kasih kepada tuan Erwandi yang berada jauh di mata. Terima kasih kalian, saya terharu sungguh. Semoga kalian sentiasa di bawah redha Allah in sha Allah. 



Wish from my kekasih. Betul dia memang tidak romantik, hahaha. Ok la jumpa lagi di entry akan datang. Semoga kalian baik-baik sahaja ya. Daaa.

13 pasang kaki:

Ida Puanstoberi said...

Happy bufday Cha.. ya ampun..tahun ni skali lagi akk terlupa bufday Cha.. okay..okay..pasni terus tulis kat diari lah :D

Salina@IbuAqil said...

Hari ni entry umi pendek entry ibu pulak menjela-jela..
Umi, selamat hari lahir..
Semoga diberkati dunia & akhirat..
Sentiasa menjadi umi yg plg awsome isteri solehah anak yg taat serta hambaNya yg beriman..
Menjadi sahabat yg sejati jauh dimata ttp dihati..
Muahxxxxxx!!
Happy borthday umi cha..
Love from Aqil Naim..

Nad MamaZN said...

hepi besday!

syawalsimpsons said...

sowi la mek lambat wish kat mung....happy belated bufday..moga di panjangkan umo dan di murahkan rezeki dan sentiasa berbahagia dengan kehidupan yang seronok di depan mata sekarang...ammmiinnn...doa dari seorang kawan untuk kawannya

eima said...

hepi belated besday ch@.....
tuan erwandi kat singapore ke skrg ni

amalza abdullah said...

Hepi Besday kakak awek muda

cik violet said...

Happy birthday sis :)

Masya said...

happy belated bestday .. sorry lambat baca hihihihi ... moga sentiasa diberikan kesihatan yg baik .. dan dimurahkan rezeki ...

Shaizhar said...

happy belated birthday emak!

ch@ said...

KekDa: thanks kekDa, takpe takde masalah pun kalo tak ingat, I is ok.

ibuAqil: terima kasih ibu, amiiinnn ya rabbal alamin. In shaa Allah.

kakNad, abgShai: thanks kakNad, thanks abgShai

Sue: thanks mek. In shaa Allah. Free2 tu rogerlah aku.

Eima: thanks Manja, masa entry ni dia di Singapura. Masa aku reply komen ni, dia ada btl2 dpn mata.

Liza, cikViolet: terima kasih ;)

SisYana: thanks sis. No problemo...

Mama Kembar 3 said...

happy belated birthday cha :-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cha,
tak romantik xpa
boleh belajor
yang penting sayang he3

ch@ said...

kakNani: tq kakNani.

Sha: Wa'alaikumussalam. Cayalah!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in