Pandora.

Friday, 13 February 2015

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Aku punya satu yang penuh, aku memang suka part bracelet-bracelet ni. Paaaling aku suka yang silver-silver. Tidak pure silver pun tidak mengapa, janji ianya silver atau warna perak. Brooch atau butang tudung pun sama, lebih suka yang silver. 

Baiklah, sempena Tahun Baru Cina yang tidak lama je lagi ini, marilah shopping gelang, ops! bukan dengan aku tetapi dengan cik puan ShiQa Nawar ini. Boleh berhubung terus dengannya, wassapp lebih mudah di talian, 019 3268o51 atau FB nya bernama shiqa nawar atau Instagram nya Aniq Nawar. Serius lawa, aku mahu minta tnErwandi belikan lagi satu, mwehehe.

Hehehe, da agak korang mesti tahu ini aku punya :)























Ahah! amacam? tutup mulut tu sikit, melopong dapat cuci mata ye. Lawa kan-kan-kan? Cantikkan kan-kan-kan! Harga? mampu milik. In shaa Allah. Aku suka cuci mata, tengok banyak-banyak kali. Aku memang kagum dengan orang-orang yang buat benda macam ni dengan kerja tangan sendiri. 

Information aku sudah beri, marilah kita beli untuk dimiliki, saje sebagai penghargaan untuk diri, boleh juga jadi koleksi. Ok, sekian sahaja entry untuk kali ini, jumpa lain kali. Daaaa...

5 pasang kaki:

syawalsimpsons said...

cantik2 la mek...suke lak aku tgk

AMIIZAA said...

kak mieja dtg tgk gelang hehhehe

eima said...

tak minat gelang bkn emas sbb klu aku pakai kompom itam tambah2 silver2 ...huhuhu

Mama Kembar 3 said...

cantiknya! ishhh bahaya nih...time gaji dah dekat hahahah

ch@ said...

Sue: bestkan? aku pun suka tgk mek. nak beli nnt dulula.

kakMieja: gelang akak mesti da sampai sikukan? hahaa. gurau je kak.

Eima: hahaha, pakai sekali sekala je. aku pakai masa keluar rmh. outing, dating.

kakNani: kaching! kaching! kaching!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in