Tupperware 1 Julai hingga 31 Julai.

Thursday, 3 July 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selamat hari ulangtahun Auni untuk semalam, ihiks! Besar sudah anak dara aku, 5 tahun. Tunggu entry lain untuk Auni. Hari ini, bagi laluan untuk KuTuppy 2014.

Persediaan untuk raya. 

Ianya kembar, cantikkan? macam mahu, macam malu. :)

Cecomel je, untuk mengurangkan penggunaan beg plastik. 

Dahulu, aku tidak berapa gemar dengan One Touch, sekarang tidak lagi. I love OT. 

Yang bawah tu, pink purple tu ready stock, siapa mahu mari email saya. 

Pertambahan adik baby kepada eco bottle.  

 Ramadhan ini, sama-samalah bertukar juadah. Ke....sayang hendak guna Tupperware? hehe.

 Cecomel yang warnanya serba memikat.


 Feminat oren, boleh grab.




Besar yang tersangat.

Macam biasa, boleh roger nsahida@gmail.com atau wassapp kosong satu sembilan tiga tiga kosong lapan empat enam tiga. Daaa, selamat menjamu mata. Turn KuTuppy 2014, Julai ialah Rahifah binti Abd Aziz. Tunggu katalog akan tiba nnt :)

5 pasang kaki:

Nad MamaZN said...

apsal la cecomel sgt ni
geram plak nengoknya..

Ida Reen said...

Akk da stop beli tupperware. Huhu. Nak simpan duit.. beli rumah pulak.. :P

eima said...

semoga maju jaya

ch@ said...

kakNad: sengaja ia comel, soh kakNad beli :)

kekDa: ptt la mcm lama da kekDa x war2kan kecomelan tupperware. kita pun xbeli, beli yg btl nk guna je. sbb buat kutu tu yg upload je la.

eima: tq manja.

Rohani Hashim said...

Cha,time raya ni byk hijau kan...juling mata tgk ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in