Tupperware 12 Mei hingga 31 Mei.

Tuesday, 13 May 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kempen kali ini sekejap sahaja, katalog pun nipis sahaja namun barangnya menarik macam biasa. Aku, pantang ada katalog baru, pantang nampak yang hijau sokmo,berjaga-jagalah RM nya pula, muehehe. Check it-out!















Untuk keluarga KuTuppy2014, katalog akan dipos sepantas yang boleh, bulan ini giliran Suraya. Harap anda semua tidak serik untuk sambung bermain tahun akan datang. InsyaaALLAH. Barang siapa yang berkenan bolehla wassapp kosong satu sembilan tiga tiga kosong lapan empat enam tiga, atau email nsahida@gmail.com Sekian sahaja, entry tupperware untuk kali ini, daaa. Selamat bercuti dan bershopping :)

3 pasang kaki:

mamaarifakeem said...

Jamu mata mmg syook... poket penuh lagi syook ni, order jer ^_~

syawalsimpsons said...

adoi aku pening ni mek nak carik mana lagi ni balance RM120 ni..tak tau mana nak pilih..hahahhahah

ch@ said...

kakIeyna, Sue: ahahaha, pilih jgn tak pilih, beli jgn tak beli.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in