Tutup kedai sekejap.

Friday, 17 January 2014

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kedai? tang mana...hahaa. Bukanla kedai, operasi art atau kerja hasil tangan di blogoren tu. Aku sudah berkira untuk cuti membuatnya, bermula hari ini, sehinggalah habis bulan Februari nanti, ahaaa cukup lama tak tu? kuikuikui. Bukan apa, aku akan sibuk sama menguruskan badan dan menguruskan hal-hal untuk meraikan majlis perkahwinan satu-satunya adik aku si Mois tu. 

Sebarang tempahan selepas bulan dua amatla dialu-alukan, sekarang adalah masa untuk menghabiskan atau menyiapkan order yang masih ada. Macam banyak sangat kan...hahaa. Bagi peluang untuk aku memantapkan skill-skill yang baru nanti.

Dengan rasa rendah diri, aku menjemput kawan-kawan bloghijau untuk sama-sama meraikan hari bersejarah Mois dan pasangannya bertempat di Dewan Serbaguna, Felda Sg, Sibol. Terletak di Bdr. Tenggara, Kulaijaya, Johor. Manalah tahu, ada yang tersesat ke sana pada 15 Februari nanti. Ihiks. Majlis akad nikah akan diadakan di Restoran Layar Selera, Taman Selasih. Dimanakah? bertempat di Kulim, Kedah. Haaa, ni percintaan Selatan-Utara namanya.

Jadi, dengan ini aku sebagai satu-satunya kakak, haruslah membantu mensibukkan diri juga, hihiii. Sibuk cari baju sedondon, pening pala makcik ni. 

Jadi untuk tidak memeningkan kepala jom cuci mata dengan koleksi limited edition daripada blogoren, ngehehe.



Ada lagi di http://orencantik.blogspot.com/2014/01/tutup.html macam biasa. Makin hari makin aku suka buat art ni. Ihiks... Sampai sini dulula ye, daaa...

8 pasang kaki:

Nad MamaZN said...

Cantek cantek cantek

Tq atas jemputan..

Fizah said...

dada didi dudu...selamat menyibukkan diri okies..!! :D

syawalsimpsons said...

uit mek adik mung nak kawen dah...alahai kalo balik Johor aritu boleh la singgah kan....giler ko dapat kawan tak tau malu ni..kikikikik..insyallah....uit cinta utara selatan sama ngan aku la ni..akob selatan..aku utara..ikkikikikik

rahifah aziz said...

Kad aku tempah jgn lupa taw.....tq cha!! Lebyu!!

Cik Jue said...

huhuhu kakak penagntin dah start busy....
jangan lupa tempahan akak ye...heheheheh

Sweetmama said...

yelah kakak pengantin mestilah merasa tempias sibuk menguruskan majlis kawin selain drpd pengantin sendiri kan..

terima kasih atas jemputan tp nampknye mmg x dapat hadir, k.eija hujung bulan ni turun johor, bln 2 tu dh ada plan ke tempat lain, bulan 3 turun outstation ke Johor blk..

Noor Izmaliza said...

ART KO BOLEH DIJADIKAN HANTARAN WEI ...

mama lieyna said...

Cantek2x..
Waah utara selatan, jauh, ponat tu..mau 10 jam nnti travel...hee..
Aduyai cha, akak ni dok tangguh2 nk mngorder FM art tu, huu..tnggu bln feb la ye..

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in