Ulangtahun yang pertama.

Tuesday, 15 October 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Gambar daripada Instagram dan Facebook sahaja. Siap-siap edit.

1st of all, sudah tentulah selamat ulangtahun yang pertama buat Cahaya Petunjuk Rezeki keluarga aku. Merangkap jiwa emak yang kental, berani, bersemangat dan sentiasa ensem, ehehe. Maafla Arrizqi, tiada kek untuk ulangtahun 2013 ini, sudah serentak pula dengan AidilAdha 1434h makanya Arrizqi potong nasi impit sahajalah, terima kasih buat paksu juga kerana membacakan doa selamat untuk putera bongsuku ini.

Aku menyambut Aidiladha di Johor, kebiasaannya memang baju recycle Aidilfitri sahaja. Menyiapkan trio, dan mereka akan hilang sebaik sahaja selepas minum susu. Melihat suasana penyembelihan untuk pengalaman masing-masing tambahan pula masjid perkampungan letaknya berhampiran sahaja dengan rumah. Balik pada itu, kesemuanya flet tidur.

Itu sahaja bila menyambut AidilAdha. Sesungguhnya aku sangat bersyukur di kurniakan keluarga yang sangat menyayangi antara satu sama lain. Syukur.

Selamat ulangtahun pertama buat Norersyad Arrizqi bin Norerwandi pada 15 Oktober 2013. Dan salam AidilAdha untuk semua pembaca bloghijau ini. Selamat bercuti :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 pasang kaki:

Yanti Isa said...

Happy birthday budak comei .

Nad MamaZN said...

Hepi bday sayang!
Ada kt kg sampai bila ni?
Abesss la surprise ciknad x menjadik huhu'

LYAfrina said...

amin...
selamat ulang tahun y peramabuat si hensem arrizqi.. moga terus mbesar bagaikan juara serta bjaya di dunia n akhirat..amin.

lya raya ni.xpakai bju raya pon..sbb join korban..n join skali melapah ni... biasa camtu gak..mmg recycle bju aidilfitri je.. mmg x pnh la buat khas ..

salam aidiladha buat cha n family

Masya said...

SELAMAT HARI LAHIR RIZQI.. MOGA MENJADI ANAK YG SOLEH... TAKDA KEK TAKPA, TUNDA TAHUN DEPAN YER.. 2 TINGKAT TERUS CLAIM DGN ABI.

mama lieyna said...

Nama pun sgt bermakna.. :-)
Happy birthday encem boy...
Amin....

Suzie Aleeya said...

hapy besday rizki :)

Fizah said...

happy birthday,,sudah besauuuu...;)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

selamat ulangtahun pertama sayang...
moga jadi anak yang soleh...

Sweetmama said...

Happy 1st Bday Arrizqi yg encem..dan masih blom terlewat nak ucap salam Aidiladha jgk buat cha n family..:)

ch@ said...

kakEija, Fizah, Suzie Aleeya, kakYanti:
tq :)

kakNad:
tq.
haaa bg apa lg la tu, kan dh sudah. rugi la kami canni.

Lya:
tq for best wishes.
tu la, kita mmg tlg tgk org melapah je. hihii.

sisYana:
tq.
amboi dua tgkt? skali thn dpn, no more kek. haaa camno tu?

kakIeyna:
sesuaila dgn asal ke'ada'annya yg tiba2 tu.

kakJue:
tq.
in shaa Allah, amin.

syawalsimpsons said...

happy bufday arrizqi..

ch@ said...

Sue Jemah:
happy birthday aunty soya too.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in