KuTupy 2014, Tupperware.

Friday, 18 October 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Minta laluan untuk percubaan sendiri, mengambil gambar katalog untuk akan datang. Gigih buat sendiri tau. Ini kempen 1Oktober hingga 9November. Berminat? boleh email ye nsahida@gmail.com. Owh! ini untuk sesaja je, tayang katalog terbaru. Untuk KuTuppy 2014, ianya akan bermula pada awal Disember 2013 ini dengan katalog yang baru.

Kepada mereka yang confirm, boleh emailkan butiran nama penuh, nombor kad pengenalan, email, nombor telefon dan alamat surat menyurat ke nsahida@gmail.com. Berikut ialah giliran yang telah aku tentukan mengikut kepantasan mereka yang telah email, juga giliran untuk mendapatkan pilihan tupperware nanti. 

  1. Lily Zalia (kakLia) - Januari
  2. Hazirah (kakAzi) - Februari
  3. Juliana Johari (kakJue) - Mac
  4. MamaLiena (kakIeyna) - April
  5. Suraya (SueIzzSyawal) - Mei
  6. Masha (sisYana) - Jun
  7. Rahifah Aziz (Iffa) - Julai
  8. Nor Idayu Omar (kakAyu) - Ogos
  9. Zila - September 
  10. Bonda QWP (kakFai) - Oktober 

Terima kasih kerana sudi menyertakan diri ye. Aku sangat suka. Ihiks...kita akan bermula pada hujung tahun ini Disember 2013. Bayaran RM40 perlu dibuat sebelum 5hb berikutnya bermakna alarm mak kutu akan berbunyi untuk pertama kali pada 5hb Disember 2013 nanti. Pembayaran terus ke akaun Maybank Noorulsahida Ab Latib, 1510 7116 6785. Perlu emailkan bukti pembayaran kepada nsahida@gmail.com atau personal wassapp pun boleh. (lebih mudah rasanya).

Sebarang update atau pertanyaan bolehla email kepada mak kutu ni ye, hehe. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. In shaa Allah. Sebarang kekurangan harap dimaafkan.





















Mutu gambar akan dipertingkatkan lagi tapi masih boleh nampak kemeriahannya kan? Sikit-sikit lama-lama jadi banyak. Sekian. Part pengaruh orang memang haibatkan? ngeee...

11 pasang kaki:

Gieyana said...

Cntik ar yg set touch kaler pink tu..oh G..sila jgn terpengaruh psl tupperware ko dh berlmbk dh haa..ni klau beli cfm hubby perli..:(

syawalsimpsons said...

yee nama jemah ada..sekarang jugak jemah email detail ok..

mama lieyna said...

Comei2x ..suka2x.. :-)
Sori cha belum beremail lg, ingt nk email kt opis, lupa pulak email address, nnti ee..
Ooh no.4 disitu.. suka suka..

PUANSTOBERI said...

gigih ni amik gmbr dan tampal dlm blog.. takpe... berkat usaha, pasti ada ganjarannya.. :)

eima said...

suka tippie bottle tu .. nanti nk tgk bajet dulu

ch@ said...

kakGieyana:
ahahaha, nampak tak kita ada tanduk dua. (mari beli-mari beli)

Sue:
tq jemah wei. terharu.

kakIeyna:
apa2hal kita email akak nanti, rasanya nmbr phone akak ada kita simpan. rasanyalah. hehe.

kekDa:
gigih kekDa wei, janji nmpk sudah. nak bagi sorg satu katalog x larat.

Eima:
boleh roger aku kalau sudi, tapi tgk la area ko dulu, kot2 ada jual lg murah. dgn aku ikut rega katalogla.

Sweetmama said...

all the best cha..
yg penting usaha tu ada,
k.eija dh jd ahli n kebetulan upline k.eija 1 opis je so mmg amik brg dgn dia je..

ch@ said...

kak eija:
i see. sng satu opis.

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum Cha! Salam perkenalan dari Mieza.. Singgah sini tambah kenalan baru.. Menarik gak new items Tupperware ni.. Dah lama tak shopping tupperware.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Masya said...

Okkk msk notebln jun, kira mcm hadiah anniversarylah ni hahahaha

ch@ said...

Mieza:
Waalaikumussalam,
ok jom beli tuppy. hihii.

sisYana:
rezki. in shaa Allah.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in