Aku bersyukur.

Sunday, 8 September 2013

# Adli tetap berselera makan.
# Arrizqi ketawa dan senyum yang tidak putus-putus.
# superman, semua kerja tangan, tanpa bantuan komputer. Muehehe...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rezeki. Alhamdulillah bercuti kali ini aku sibuk macam biasa, dalam perkiraan mahu bawa pulang set handmade card dengan segala tools atau tidak bawa, aku packing juga mana tahu ada masa lapang boleh juga aku kerjakan mana yang patut. Dengan anak-anak yang masih tidak sihat aku redah saja.

Berkat bawa pulang set art, aku menerima order untuk kad anniversary daripada seorang pelajar yang akan pulang ke UK pada 20hb nanti. Haaa, mencicit aku membantu membuat mengikut citarasanya. Disebabkan dia tidak dapat menghubungi mana-mana pereka handal untuk tempah maka aku dicarinya semula.

Dengan niat membantu aku buatkan juga. Alhamdulillah, demam Arrizqi, batuk Adli dan selsema Auni beransur baik. Aku juga dapat menyiapkan kad tersebut dalam jangka masa yang sangat cepat dan pantas.

Syukur. Harga kad tu RM20 sahaja. Comel tak kad aku. I am superman with superkids. Yaw...

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 pasang kaki:

Nad MamaZN said...

U r supermak with adorable superkids! :))))

mama lieyna said...

Waah cunlah...kian berkembang dh haa bisnes..syabas n tahniah..dlm anak2 tak sihat tu sempat jugak ye.. :-)

Anak2 akak pun belum baik batuk2 n selesema, lama kali ni..balik kg lama baru ni..hu..

Apapun syukur, atas anugerah ilahi..anugerah bakat n anak2 yg cerdik n sihat.. :-)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

comelnya...
i like....

eima said...

berbakat la ko ni dear .....

Suzie Aleeya said...

mne pic kak oni.....ummi x adil!! huhuhu

Masya said...

cantikkk sgt cha.....

ch@ said...

sisYana, Eima,kakIeyna, kakNad:
tqtq, terima kasih sgt sebab byk beri sokongan dan semangat.

kakJue:
ihiks, macam aunty Jue dorg lah.

SuzieAleeya:
susah nak amik gambar minah tu skrg, sibuk sgt.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in