Sekali lagi.

Wednesday, 10 July 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Syukur siap pada masanya, tahun ini lebih mudah lebih ringkas lebih comel [ok, aku perasan] muehehe. Tahun ini aku lebihkan lagi 10 keping, tahun lepas dapat buat 40 keping, tahun ini menjadi 50 keping. In shaa Allah akan sampai kepada mereka yang disayangi, dirindui, dekat di hati dan setia memberi semangat serta dorongan.

Ringkas dan errr... cantik [sambil kelip-kelip mata ;)]

 Random saja, macam-macam saiz pun ada. Sebab tu la ianya istimewa, tidak pernah sama. Adeih!
Buka untuk tempahan tahun hadapan :p

Untuk yang paling istimewa juga, fridge magnet quilling katanya, handmade. Suka tak-suka tak? But, ada 20 pcs sahaja semuanya sudah ada pemilik ;) tehehehe, siapa tu? biarlah rahsia. kikikiii... ada yang mahu order? sila email nsahida@gmail.com. wiii!

Macam cantik pula bila sudah banyak begini, lekat di whiteboard sahaja.

 Kad raya 2012 in memory.

Tengah berfikir, hendak update bloghijau ke tidak sepanjang Ramadhan ni, tahun pertama berpuasa di rumah sendiri, tahun pertama berpuasa dengan status pengurus rumah tangga, tahun pertama berpuasa dengan askar tiga. Alhamdulillah, sahur dengan tenang. Semoga Ramadhan kali ini lebih baik daripada sebelumnya.

24 pasang kaki:

Asyifa Mustaffa said...

ala comelnya....geram tgk...!
brapa jualnya ni..?

Masya said...

semuanya pun cantikkkkkkkkkkkk ..... updatelah ramadhan ni, x kisah x seiap hari pun .. janji ada cerita nak kongsikan.. kan... (^____^)v

syawalsimpsons said...

alhamdulillah dapat sahur ngan tenang....aku ni x dpt nk sahur dgn tenang...sebab izz x sihat kan...

Gieyana said...

Cute la cha..like its!:)

Nad MamaZN said...

Mmg tabik spring kat cha!

eima said...

rajinney ko ...anak 3 tp masih sempat ngan minat hang kan .....

fazilzura said...

rajin nyeeeeee le awk ..

kite dh stop menjait since banak .. huhh x terkejor ngn anak dara tu

mama lieyna said...

Huwaaaa..kagumlah, dgn askar 3 nye..dgn dunia blognye.. cayalah :-)

Nak jugeeek...

LYAfrina said...

sgt comel.. sh tgk kat IG.. ambikla tmpahan nanti.. FM pon cantik... brape rm ye?

salam ramadhan buat cha..insyallah..moga dipermudahkan sgalanya..

Nisah Idham said...

Cha, akak cuma mau tanya mana nak beli magnet tu ? hehhee

Fizah said...

terlepas entri ni dan sebelum ni..baru menjengah blog..punyala penat nak terjah update semua org..hihi

comey kad2 raya tu..utk ambe ke tu? hihi ;)

Suzie Aleeya said...

waaa....sgt kreatif!!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

cantik sangat...
akak tak dapat sahur dengan tenang faez bangun setiap kali bershur

Yanti Isa said...

rajinnya cha buat ... cantik sgt , akak siap tampal lagi kad yg lepas . Akak buat jugak kad raya tapi print je .. tak terdaya nak se-kreatif cha .

shay said...

cantik la.. :D

Izan Ishak said...

kak izan suka tgk quilling art ni cha. cantik2 pulak tu hasilnya...

ch@ said...

Asyifa Mustaffa:
RM 1.50 dan ke atas. budak baru belajar buat, mmg teruja :)

sisYana:
kita ni tak serajin akakla nak update blog, muehehe.

Sue:
masa sahur adalah masa askar aku beradu dgn paling aman. sedar pun pukul 10-11pg karang.

kakShay, kakGie:
ihiks, jom buat utk thn depan. tapi skrg ni trend magnet, mana ada buatan tgn lg dah.

kakNad:
toing! toing! toing! alaaa kita buat bila ada masa je la.

Fazilzura, Eima:
entahla, suka je hendak buat. kalau tak buat tu, rasa mcm tak best je.

SuzieAleeya, kakIeyna:
tungguuu...

Lya:
kalau kad tu drpd RM 1.50. Kalau fm drpd RM 2.00. roger awal2 kalau mahu ok. boleh prepare.
slmt berpuasa utk Lya juga.

kakNisah:
kita beli dgn kawan kita tu, kakJue ibu2F.

Fizah:
aku lg la wei, teruk. masuk blog ko bila ada entry baru je, muehehe.

kakYanti:
ok la tu, kalau dah namanya buat sendiri, kira kretif la tu kak.

ch@ said...

Sue:
askar aku, time sahur tu la heaven nak tidur. mmg tak sedar punya.

FieZaLieSa said...

cha, cantik sgt..jeles dgn kerajinan cha...askar 3 pun sempat lg buat semua tu... =) selamat berpuasa..

ch@ said...

Fieza:
Kita buat ms xde kerja. Hiks! Slmt hari raya. Eh? Hahaa.

Zura@Iwan said...

cute la cha..
nak satu bleh..haha..

ch@ said...

kakZura:
email address akak. [nsahida@gmail.com]

Sweetmama said...

siyes mmg sagt cantik semuanya..

wah 20 FM tu utk yg teristimewa..Tq cha, k.eija dapat 3 sekali, kad hari lahir, kad raya dan FM..Suka sgt n terharu rasanya :)

ch@ said...

KakEija:
Utk yg istimewa seperti kamu...

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in