Saya comel.

Wednesday, 8 May 2013

# Saya comel. Nampak besar tapi slim. With my bff, abang Adli.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Saya Arrizqi. Sekarang enam bulan tapi bulan ni tujuh bulanla kiranya. Saya suka umi, dera dia supaya dia hanya duduk saja layan saya.

Sekarang ni saya suka dengan almari, sofa, katil yang sama tinggi dengan saya sebab saya dah boleh diri sendiri. Saya tepuk-tepuk sampai terlupa saya belum terror lagi. Umi pun dah malas hendak layan bila saya tergolek dok.

Saya sudah boleh join abang dengan kakak main, abang suka tidur dengan saya, mandi dengan saya, makan dengan saya. Kakak suka menyanyi, bila saya nangis kakak pujuk saya macam umi buat. Umi lagi bestla, hehee. Abi?, dia jarang saya nampak.

Oklah, saya nak pergi kacau umi macam biasa, dia tu susah hendak berhenti buat kerja. Hendak buat susu saya pun dia sempat cuci baju, magik betul. Saya jeles betul, kalau dia tidak datang kepada saya, saya pergi kepada dia. Pastu saya kutip semua benda yang saya nampak, jumpa dan masuk mulut. Nanti umi datang la kepada saya, haaaa taktik tu.

Daaa, jumpa lagi ye kawan-kawan umi, yang benar Arrizqi anak kepada [...sambung signature...]

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 pasang kaki:

syawalsimpsons said...

Ok fine dal tecik ni sama ngan iZz...pon dah berdiri n meniyi sendiri...bila tergolek dok..melalak x hengat...kikikiki

Jue a.k.a Ibu 2F said...

oooooo..dah pandai berdiri...
kwn awak baru cuba2 nak berdiri...

Nad MamaZN said...

Arrizqi.. Cepatnya die dah nak jln!

eima said...

cepat je besar muka sebijik abi

mama lieyna said...

Memang comel ! Ada geng pulak... best la dia... :-)

Cepat progress arrizqi, mau jln sudah...yeaa..

Masya said...

sangat comelllkan ... akal macam kakak auni ke .. adli hihihihihi

ch@ said...

Sue:
Segan kat jiran, anak melalak tkt org kata dera anak pula.

KakJue:
Tough mcm tu la.

KakNad, Eima:
Smua serba cpt mmt ni.

KakIeyna:
Kakak garang.

Yana:
Mcm kakak.

Sweetmama said...

mmg comel :)
7 bulan dah nak pandai berjalan, wah mmg cepat..

Teena Tna said...

Diorang mmg tidue sme2 ea...comel jer
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

ch@ said...

kakEija:
tu la, pantas betul. tak sabar2 hendak besar.

Teena:
haluuu, slmt berblogging :)

sal ya said...

memang comel...

PUANSTOBERI said...

comel bila pakai baju sesama. ngeeeee :D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in