Mencari kekuatan.

Wednesday, 10 April 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tiba-tiba sahaja aku jatuh sakit, apakah? Aku memang jarang sangat jatuh sakit, sendiri pun tidak ingat bila kali terakhir terkena sakit. Harapnya cepatlah sembuh, kesian anak3 jadi mangsa stres. Adeh! Abi sibuk hendak minta tolong dia. Hrmmm...cannila kalau emak yang sakit, rasa lone ranger ja.

Mana Adli, mana Arrizqi?

Sangat manis ok, i love this pics so much.

Nota hijau: Pinjamkan aku kekuatan. Adeih!

10 pasang kaki:

Nad MamaZN said...

Moga cepat2 sembuh cha!
Bertabah ok!
Tu la, mcm kita ni sakit2 pun kene kuat jugak demi anak2..
Nak wat lagu mano, takdok mc huhu!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

kesian umi...
moga cepat sembuh..
sama besar tak dapat nak bezakan mana satu adli dan mana satu arrizqi

JaSSNaNi said...

semoga cepat sembuh..
cantek lah diorang nye baju... suka tengok.. :)

Rasp said...

semoga cepat lah sembuh...
kalo ibu sakit...
kelam kabut skit suasana rumah kan....

dan macam kembar both of them sis....

Nazayiena Ayiena said...

Semoga cepat sembuh.....

mama lieyna said...

Memang manisss sangat pic tuu... :-)

Huu..bertbah ye cha... diakui harus strees tembias kena ke anak kalau kita yg sakit kan..apa nk dikata..kena hadapi jugak...tcre..n moga cpt baiknye ye..

*k.eina pun dh lupa bila last demam or sakit.. Alhamdulillah..moga terus kekal sihat..

eima said...

semoga cepat sembuh... suka kan tgk anak2 tido berpeluk ..comey je

Masya said...

kalau anak² sakit kt yg menjaganya, tp kalau umi yg sakit ni.. makanlah ubat supaya x melarat cpt sembuhnya....

adli mestilah rambut yg botak sikit tu hihihihihi ...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

moga cha cepat sembuh...

mmg sweet sgt pic adli dan arrizqi tido berpelukan...mcm kembar pulak dgn baju sedondon..

ch@ said...

kakNad:
pokoknya kena kerja-kerja-kerja. siang sakit mlm aku mop lantai kak, pastu mlmnya blk gigil kesejukkan. adoii.

kakJue, rasp, kakIeyna:
tq kak.
ahaa, part sama tu suka nk dgr.

JassNani:
tq nani (eh, ke nak panggil kakak).
ihiks, sebab bertiga kot nmpk meriah.

Nazayiena:
tq.

Eima:
tq dear, kan... rasa touching.

Yana:
ye btl. thanks to abi too, sanggup cuti demi menjaga anak isteri.
btl sekali, adli besar sikit.

Eija:
tq eija,
hahaa. suka-suka. canni, xyah la bersalin kembar melainkan ada rezki.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in