Soft and simple.

Thursday, 28 March 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kali pertama tengok header, argh! jatuh tangga.
Kali pertama tengok font sketch sebelah gambar header tu, argh! jatuh kasih.
Kali pertama tengok keseluruhan sketch blog, argh! kepala otak dia macam ada link. Tahu saja apa yang aku suka.
Kali pertama tengok blog betul-betul habis install, ok-ok-ok aku sangat suka.

Walaupun,

Banyak kali berlaku peperangan kotak bualan FB.
Banyak kali berlaku insiden kekecik hati.
Banyak kali menegakkan pendapat masing-masing.

Tetapi,

Hasilnya, sungguh aku suka. Simple seperti wordpress, soft seperti orang yang menghasilkannya.
Hasilnya, tetap membuatkan aku sudah boleh tidur lena kerana sudah ada header.
Hasilnya, masih lagi sama-sama-sama dengan apa yang aku bayangkan. Thats me.

Terima kasih sekali lagi kepada Sha Whitey Mommy, sentuhan emas masih berbisa. Hihiks.
Cukup ke maklumat? tidak? hahaaa... just one more click go to Whitey Mommy blog.

Nota hijau: Jangan bertambah lagi sudah. Pengsan. Mood: Saya sayang blog saya. Hahaaa. Dah, gi sidai baju.

14 pasang kaki:

Rasp said...

ok memang leh jatuh hati lah sis wif the layout...
cantiks sesuai wif you :)

Yantisa said...

Cantik.....sweet je hijau ni

Misz Pinkie Winkie said...

cantik ok!

Orked said...

cunnn

Orked said...

cunnn...sweet je kaler

rasenya pemilik hijau cantik tu kna bwa kt atas kot...

baru nmpk muka cha..

anakomak said...

Cantek!
Simple!
Tertawan!

hehehe

eima said...

kemas... simple dan aku suka ....

Nad MamaZN said...

Comel
Mcm tuannya

Salina@IbuAqil said...

Simple LIKE u..
Sesejuk mata memandang..
Seluas hati melayang..
Yg pntg sesuai dengan citarasa identiti cha..
Akak suke..
Cha, kamu ngn hijau mmg x akan dpt dipisahkan sampai bila2..
Hi3!!!!!!
Sha@WM is my feberet designer too.. ;D
*nOtE* muahxxxxx muahxxxxx utk anak2anda ber3 disana.. ;D

mamalieyna said...

Huwaaaaaa.. rasa nak jatuh kerusi ni.... mmg cun sgt..yg simple itulah sgt2x menarik.. like x 100 :-)

Kemas n ringkas !

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Memang sgt cantik n sesuai dgn pemilik blog ni..
eija tgk pun jatuh hati..:)

ch@ said...

Rasp, kakYanti, miszWP, kakRet, Eima, kakNad, kakIeyna, Eija:
terima kasih, mmg cunkan? jom pakat tempah. guna utk setahun, dua tahun, tiga tahun akan dtg :)

kakOrked:
gambar profile pun camtu je, hiks segan :)

ibuAqil:
kita mmg suka hijau tetap ada org politikkan, salah ke suka warna hijau. takkan?
mmmuaaaah tuk ibu jugak ;)

Masya said...

hijau nya lain dr yg lain... lps ni lg bersemangatlah menulis eh...

ch@ said...

wish me, smg smngt tu ada.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in