Kepala [Header].

Wednesday, 20 March 2013

# Kepala Arrizqi ada cekak kakak Auni sebab kepala kakak dah dipotong rambutnya sedikit tidak seperti  abang Adli yang kepalanya botak di bawah bakul biru. Hehee.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kepala bloghijau sudah hilang. Aku tidak pasti sama ada penglihatan daripada android atau pun ia memang betul-betul tiada. Dan, aku sangat pasti kehilangan header kali ini bersangkut paut dengan 'Opss picasa' yang telah aku jalankan pada minggu lepas. Membuang mana-mana gambar yang langsung tiada kaitan.

Bagaikan tahu-tahu sahaja aku sedang menanti header baru disiapkan, dipasang. Header lama bertindak menghilangkan diri. Hahaa... Dan bagaikan terpanggil Sha WM, my favourite template designer menyapa aku dengan tiba-tiba di ruang bualan FB.

Bagaikan orang mengantuk di sorongkan bantal, daripada order header terus merombak layout. Aku mahu yang lebih simple dan segar. Hijau merupakan warna yang mesti ada. Urlnya pun hijaucantik, rite? Jadi, nantikan hasil tangan my best designer template forever. Selagi dia masih design selagi itulah aku akan mendapatkan hasil seninya. Terima kasih ShaWM.

Nota hijau: Kepala pusing-kepala pusing.

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 pasang kaki:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

pakai cekak kakak auni, dahla arrizqi ni mmg salin muka auni...

haah la cha header nye x kelihatan, keluar tanda no entry..
mesti header baru lagi cantik..

Masya said...

itulah nak tegur juga psl kepala yg hilang tu.. ingatkan mmg cha buat dia hilang kikikiki.... okk kita tunggu hasilnya.. mmg ptt berubah pun dah berlima kan.. ;p

fazilzura said...

aikkk awat kosong je tu ..

eima said...

mmg dah hilang la cek tak pe la nk header baru kan ...

GreenJade said...

ye la kepala dah tadak ..merajuk la tu mintak kepala baru yg lg gorjes gamaknya...hihihihi

Nad MamaZN said...

Yg baru mesti lg cantek

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sekali pandang dah macam gegirl rupa adik..
header cha memang hilang ...akak pun pelik kenapa tetiba takde header...
oooo tak sabar nak tengok rumah baru blog

mamalieyna said...

Redha je le arrizqi ye.. mentang2 adik baeek je..hehe..

Ha a kuar no entry, waaa pasni pasti lg cung nih :-).. tak sabar gak nk tatap wajah baru..lalala..

ch@ said...
This comment has been removed by the author.
ch@ said...

Eija:
Arrizqi kena buli.
Tu la, codingnya dah pening.

Yana, Eima, kakJue:
Bgs jg mempercepatkan proses order. Ada hikmah.

Fazilzura, GreenJade:
Kasi lapang2.

KakNad, kakIeyna:
Simple je.

Salina@IbuAqil said...

Yer deq Cha..
Dh bbrapa hari akak duk jenguk sini tgk header Cha x ada..
Dpt agak ni mst akn ada renovation kat sini nnt..
Hi3!!!
Akak tggu!!!!! ;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in