Mana tumpahnya kuah jika tidak ke nasi.

Tuesday, 19 February 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Amboi, panjang berjela tajuk. Panahan, kemalasan mengemas rumah melanda, sempat jua cuci bilik air dan menanti mesin pencuci pakaian berhenti. Lepas ni mahu sidai pula, alahaiii malas pun banyak juga kerja aku sudah buat.

Ketinggalan nak update blog awal pagi dek melayan whassapp dengan kawan-kawan hahaa. Jadi ralit. So, tiada apa sangat hendak cerita so jom layan, kita main cari benda tidak serupa. Kahkahkah...


Comel ke tidak diorang semua? interframe sikit. Samakan? mana tumpahnya kuah jika tidak ke nasi. Mana tumpahnya wajah jika tidak kerana generasi. Gen umi dan gen abi. Ihiks...

Adli memang alone, sangat tersendiri dan comel dan tembam dan berdikari. Aku banyak terlupa bagaimana menjaga Adli kerana dia sungguh mudah orangnya. Hidung maintain, ketiganya serupa habis dengan emak punya. Kihkihkih...

Then, our love forever and ever is... 

Our beloved abi...
Lepas ni kena layan Adli dan Arrizqi pula, Auni dah bawa diri.

Nota hijau: Sama ke, tak sama ke, mereka semua kesayangan emak. 

9 pasang kaki:

♥cikmOt♥ said...

gen emak lebih...hehehe

Masya said...

gambar mula² tu umi masa kecik yer hik.. hik.. hik....

eB said...

im back.... rindu x? he3....
he3... aerish n aed muker eB... aerica muker babah ;p

fazilzura said...

part kening cm photocopy

♥SyilaSyira♥ said...

tetiba rindu dengan blog.... selepas berbulan... sob..sob...

Nad MamaZN said...

Sume2 pun comel!

Misz Pinkie Winkie said...

samala.....comel..jerk..bambam pon sama ;))

ch@ said...

CikMot:
Gen emak mmg kena over psl emak dh bw dlm perutkan...

Yana:
Ye btl tu ialah emak.

Kak EB:
Babah pun nk saham jgk but semua still anak omak.

Fazilzura:
Mak pak kening serupa tapi tak sama. Hahaa.

Syila:
Sila update.

KakNad, MiszWP:
Tu sbb bubuh tajuk tu. Ada kena mengenakan?

sal ya said...

comel semuanya.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in