Damn tired.

Wednesday, 5 December 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Dua hari lepas bila aku sangat penat. Hendak buat kerja pun dia punya malas sangat menggila. Wei, surirumah pun orang juga ok. Arrizqi dah pandai meragam. Bila semua tertidur dan kerja sudah beresi...inilah jadinya...


Conteng diari. Hihiii... Kena ready diary untuk next year, rasanyaaa kitar semula yang ini sahajalah. Ada setengah lagi tidak berisi :) peace.

Semakin hari semakin biasa. Wordless kan?

10 pasang kaki:

Izan Ishak said...

lama2 nanti mesti dpt adapt dgn suasana di rumah n anak2 cha. k.izan dulu mula2 pun cam ni juga.

Nad @ MamaZN said...

Kretip la cha...
Cantek=)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

gabungan nama yang sungguh unik dan comel..

nurfadilah suardi said...

cantik n kreatif.Rajin cha nI.Take care

eima said...

sempat berart lagi tu ..... ok la tu even penat kan ...

mamalieyna said...

berseni ^_^

lama2 jadi biasa kan ch@..tcare~

Salina@IbuAqil said...

Cha!!
Kretip sggh kamu.. ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ohh baru tau nama sebenar cha..
nama Arrizqi la pnjang sikit..
suka tgk tulisan cha ni tau...cantik n kreatif..

ch@ said...

kakIzan, kakIeyna:
awal2 ni semuanya serba tak tahu, janggal nak manage, semua pun hendak buat skali serentak. walhal xde siapa pun nak marah kalo tak buat atau buat lambat2.

kakNad, Dila, Eima, ibuAqil:
;)terapi.

kakJue:
smua ikut nama abi.

Eija:
hiks, nama yg tiada sebarang maksud.
ha'a nama arrizqi tu klasik sikit, bergaduh jugala dgn abi psl ltk nm pjg2. kita soh dia fikir dia tak mahu.

Fizah said...

entah angin apa datang..dok baca entri2 lama cha..

jumpa lak entri ni..

sy 7.11.84. suami 4.11.84. adni 10.05.09. alya 24.2.11. zuhair 27.12.12.

cerita kita hampir serupa ^__^

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in