Tamat.

Thursday, 29 November 2012


ASSALAMUALAIKUM dan SELAMAT SEJAHTERA
SYUKUR, walaupun mencabar namun dapat melaluinya dengan rasa bangga. Harap hujung minggu nanti dapat elaun untuk keluar jimba dan shopping. Aktiviti kesukaan setiap kali lepas pantang dengan alasan baju anak-anak dah singkat. Hendak belikan baju Arrizqi, sian mamat tu asyik kena pakai baju abang.
POTONG rambut. Rimas bila sudah panjang lepas bahu. I dont like. Hendak potong ala-ala Helle Berry. Kihkihkih...tapi version pipi kembang.
SUDAH siap senarai panjang untuk deco-deco rumah, pastu kena duduk berbincang dengan abi untuk mengadakan kenduri doa selamat. InsyaAllah.
ABI ni busy je tau. Isk...
Published with Blogger-droid v2.0.9

11 pasang kaki:

♥cikmOt♥ said...

jom jalan jalan

Izan Ishak said...

tahniah cha! dah abis pantang pun ye. kejap je rasa. hmmm.. k.izan dulu kan dok ulang alik klinik hospital aje dah tak rasa cam pantang pun. sambil2 tu pegi shopping2 sekali.

wahhh... lepas ni bolehlah start deko2 dgn jayanya ye! selamat berjimba2~

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

tahniah.

eh.

salam singgah hee :)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

dah selamat ye...
bila nak datang jumpa arrizqi nie....
akak pun sama kena cari baju kat faez..yelah baju kakak semua ala2 princess je...2/3 helai je yang faez boleh pakai

eima said...

tahniah sbb berjaya tamatkan pantang dengan jayanye ..pas ni kite jalaaaannnnnn

mamalieyna said...

Alhmdulillah selamat dilalui.. :-)

Saat plg plg dinanti..jalan2x..yeaaa!..hehe..

Nad @ MamaZN said...

Yeay, dh abes..!!!!

ch@ said...

cikMot, Eima, kakIeyna, kakNad :
hiks...hurey!!! syukur.

kakIzan:
hahaa wah, best tu.

WanitaMutalib:
salam perkenalan, pjg je nama :D

kakJue:
baju Adli byk jg boleh Arrizqi pakai, saja... nafsu.
Dtg rmh makcik singgahla rmh kita.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Lega rasanye bila abis 44 hari berpantang kan..mmg alasan nak kelaur tu yg penting..

ch@ said...

Eija:
keluar tu mmg dah tentu, alasan hendak shopping tu dah jadi tradisi :p

Salina@IbuAqil said...

Yeyyyyyy!!
Bila akak bleh mai umah mu?!
:D

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in