A part of me.

Thursday, 8 November 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Khas untuk aku interframe,

 Bila aku pakai tudung putih tu, memang betul-betul dah macam budak sekolah. Hahaaa... Udahla kasut pun Pallas Jazz tali bersilang ketupat.

Hiks, dua hari selepas dinikahkan. Berjimba menenangkan diri, ceh kunun. Aku tidak gemar kerana kening daku yang kontot itu. 

1st time mommy to be, Auni's inside. Six month.

Lepas bersalin Auni, baru pandai memakai shawl. Hihiii... cumey dak? bluueeek prasan. 

 2nd time mommy to be. Adli's inside, 8th month.

Lepas bersalin Adli. Jalan-jalan shopping raya dengan memakai PB, tak sedar 3rd mommy to be already. Arrizqi's inside 5th month.

Yeay, Arrizqi's inside at 8th month.

Now, aku ialah emak beranak tiga... rupa aku? hahaaa... Cer la teka, tingin juga aku hendak tahu ;)

Nota hijau: Just untuk diary sendiri, sekali sekala interframe.

21 pasang kaki:

♥cikmOt♥ said...

tak berubah pun...sama jek dari bujang pai skang...hehehe...

erkkk ye ke...ce tunjuk muka sekarang...bersama ketiga2 anak...

Masya said...

cha tak banyak perubahan muka dulu dan sekarang .... so sweettt.. hihihihihi .. senyuman tu masih sama, pipi tak tembam mana....

Nad @ MamaZN said...

X complete lg ni..gmbr lepas bersalinkn arrizqi xde =)

Nyue said...

semakin bertambah baby..semkain berseri nampak akk..eheheheheh....

dilazfamily said...

still cute lg

Shu @ Mrs. Hamid said...

comeynya cha....

Noli@Ibu Wafa said...

awet muda la cha..;)

sal ya said...

tak apa la kalau maintain. nampak kecik comel je.

ch@ said...

CikMot:
drpd skolah rendah <- diakui member skolah rendah sendiri. tak besar2 katanya.

Yana:
hahaaa, kata abi senyuman Wahida, gigi penuh, mcm ada dawai tarik kat tepi, sama je.

KakNad:
tunggu lps ambil perancang, mn tau berubah jd lain :)

Nyue, Noli:
hiks, jom dtg rmh, nnt upah masak nasi goreng special.

Dila:
u too ok.

Shu:
hahaaa, mana ada... dah turun pd anak2.

KakSal:
mmg makin kecil la nmpk nya lps ni :)

Nisah Mat Noh said...

cha, awk tetap cumel gitu
jeles I tau !! eh pinjam Adli boleh?? ngeh ngeh ngeh nak gomol-gomol die.

Yantisa said...

still comei walaupun dah anak 3 ... tak macam akak ni , setiap kali tambah anak , berat pun bertambah .

ch@ said...

KakNisah:
Pinjam adli? Atok dia yg over rindu nnt. Si penggemar makanan.

ch@ said...

KakYanti:
Masa bjg dulu slalu berangan...hrp sgt bdn naik lps bersalin. Tapiii nmpknya...mcm xmnjadi kenyataan.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

salam,,1st time sggah,,=)

tak berubah pun, maintain je kan,heehhe mcm ank dare

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tetap maintain selim melim gitew w/pun dh beranak 3..:))

eima said...

sentiasa nampak cam budak sekolah...hahhaha

Mama Kembar 3 said...

cha, 1st pic tudung putih tu mcm budak form 2 je cha... mmg awet mudah betul lah, untunggg

ch@ said...

NorshahfezaHamsan:
Slm perkenalan terima kasih sudi singgah.
Apa? Anak dara? Anak dh tiga ni...huhuuu.

Eija:
Kita mmg ikut papa kita. Rangka kecil. Mmg xbesar-besar.

Eima:
Isk....eh eima nko pun lbh krg aku je weih.

KakNani:
Hiks...tu la still lg org tak bajet dh berderet anak. Beritau pun orang x percaya.

Salina@IbuAqil said...

Kamu sggh comel ler cha..
Grrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Geram tahap gaban!!! ;p

ch@ said...

ibuAqil:
abi tak pnh pun ckp kita comel lps anak tiga. sobsss!

ch@ said...

ibuAqil:
abi tak pnh pun ckp kita comel lps anak tiga. sobsss!

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in