Rindu.

Sunday, 7 October 2012

Rindu sangat-sangat dengan bloghijau ni. Now, berada di Bdr. Tenggara sebab abi ada kursus di Johor Baru. Rumah sendiri dah 80% kemas. Tinggal deco-deco dinding yang lebih kepada kepakaran abi.
Baby Arrizqi grow up macam biasa melasak memang tiada can langsung untuk tidur lena. Adli, ligat hendak keluar rumah sahaja. Pantang pintu ternganga lekas dan gagah berlari. Dia sudah dapat kakinya.
Auni, ratu tangga. Bagaikan orang tidak pernah berjumpa tangga, turun naik turun naik sampai berpeluh-peluh. Setiap jam 5.30ptg, aku akan buka pintu untuk dorang main di luar rumah.
Buat masa ini planning untuk housewarming sebaik sahaja selepas pantang. InsyaAllah. Pray for me.
Tahniah buat kakJue atas kelahiran baby boy yang sekian lama dinanti.
Published with Blogger-droid v2.0.9

12 pasang kaki:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Rindu sama kamoo jgk :-)

Dh jd housewife skrg ni senang la boleh ikut asben outstation. Srnok la auni n adli setiap petang boleh main kat luar..

Skjp jerk due bln depan kn, kalau dh slmt bersalin jgn lupa inform ye..take care..

Masya said...

rindu cha juga.. lalu lalang kesini takde entry baru hihihihihi.....

alhamdulillah dipermudahkan segala, moga cha bersalin nnt pun dipermudahkan.. take care...

mamalieyna said...

salam rindu jugeee... ^_^

rindu wajah budak berdua tu, hrp sihat2 saje ye.. cepat2 bersalin boleh jengah diorang semua.. Tcare tau..

ooh k.jue dah bersalin eh..best ..dah lepas..hope cha dipermudahkan nanti..Amin..

Noli@Ibu Wafa said...

aamiin..take care ch@ :)

ch@ said...

eija:
alhamdulillah smg sentiasa dpt dkt dgn dia. hiksss...
tu la x sbr sgt nk tgk baby ni. rasa lg byk cabaran nk kena tempuh.

yana:
merangkak-rangkak menaip di android ni. rindu pd smua kwn-kwn.

kak ieyna:
insyaAllah dh bersalin nnt kita beritau. dak berdua tu melasak kemain.

noli:
nnt tkr2 resipi ek.hiksss...tq noli.


ka . ka . mim said...

tahniah cha dh masuk umh baru, tahniah auni dh dpt tangga baru, tahniah adli dh dpt 'kaki'... hehehehe.... gembira utk anda sekeluarga :)

ch@ said...

mira:
thanks mira.

Zura@Iwan said...

pasti rindu ngan blog kan...

mcm2 ragam dorang....pasti x sunyi..hikss

Izan Ishak said...

rindu ngan cha juga! nasib baik boleh juga update blog kan.

k.izan doakan moga dipermudahkan segalanya buat cha ye~

ch@ said...

zura@iwan:
kadang2 menguji sabar yg menipis.

kak izan:
update boleh tapi format berterabur. esok lusa dh masuk tenet sibuk ngn si kecik pula. kena struggle mcm kak izan.

sal ya said...

sama la cha. pantang sliding terbuka laju je azfar berlari keluar. area perumahan bahaya kalau nak lepaskan keluar. kena mak ada sama baru anak2 blh main kat luar tu.

ch@ said...

kak sal:
kat luar mmg ada pagar tapi pagar kecik tu kena slalu mgga sbb auni pandai je nk buka selak tu.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in