Penyeri adik-adik.

Wednesday, 24 October 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Suka sangat berperang mulut dengan emak. Suka sangat buat emak naik antu. Suka sangat mencepuk Adli. Suka sangat mengaut segala mainan Adli. Tapi... satu part dia cukup sayang dengan Adli dan Arrizqi.

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 pasang kaki:

Nad @ MamaZN said...

Kakak yg baik..insya-Allah...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Biasalah tu mcm mane pun kakak tetap sygkan adik2 nye..

beriye Adli pandang kakak dia, Auni tgh mendodoikan adik dia tido ke tu..

PUANSTOBERI said...

alahai kakak oni.. hihi.. dia ni mmg friendly. hihi :D

Salina@IbuAqil said...

Alololololo!!!
Untung kamu cha..
Punya anak dara..
Walaupun saat ni hanya dia seorang..
Bleh diharap sgt2 dah ni..
Cuma biasalah deq..
Anak2 ni amanah yg sering menduga kesabaran kita..
Dlm tu mereka mematangkan kita.. ;D
Comel anak2 ibu nih..

mamalieyna said...

betul.... mmg seorang kakak or abang umur baya gini suka noo la kasi temperature mak dia naik.. tp 1 part lain, diorang mmg sangaaaat sayangkan adik.. ^_^

sal ya said...

sama la macam Alya. kalau tinggalkan adik kat belakang mesti tanya: "Ibu tak sayang adik ke?" soalan memang banyak. naik malas nak jawab kadang2 tu. hahaha...

ch@ said...

kakNad:
insyaALLAH.

Eija:
Arrizqi tu mmg tdo je kerjanya. Adlila yg kena lyn krenah kakak.

kekDa:
insyaALLAH sampai besar.

ibuAqil:
alhamdulillah syukur sgt. dia mmg ligat, namapun bdk2 terima je lah. merasa menjaga anak dara.

kakIeyna:
hihiii... mesti akak teruja hendak bby girlkan? insyaALLAH.

kakSal:
betulla kak. kadang2 terlepas juga kita, diamlah auni. pening kepala umi.

-ytazzi- said...

baby baru !!! bestnya !!! jemput sggah di blog :) jus ni sesuai utk org pantang :)
http://ytazzizzaty.blogspot.com/2012/10/jus-manggis-xango-untuk-kesihatan.html

Masya said...

samelah cha, kire beruntunglah ade anak dara dah boleh harap ni.. walaupun kdg² ade jer kerenahnya... saya ni harapkan amir jerlah..

ch@ said...

Ytazzi:
Kwn kita ada jual. Hiks...

Yana:
Ikut mood jgk. Kalo moody tu smpai skt jiwa dibuatnya.

ch@ said...

Ytazzi:
Kwn kita ada jual. Hiks...

Yana:
Ikut mood jgk. Kalo moody tu smpai skt jiwa dibuatnya.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in