Sedikit hari lagi.

Wednesday, 12 September 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sedikit hari lagi...

 Auni jadi kakak sulung.

Adli jadi abang yang tengah.

Emak kena angkut barang-barang persendirian daripada opis ke rumah. Banyaknyaaa.

Emak kena kemas rumah, packing barang dalam kotak. Tidak sabar untuk masuk rumah baru dengan pilihan warna sendiri. Terima kasih pada abi sebab bagi semua keputusan bermain dengan warna cat ikut pilihan hati umi.

Emak kena prepare untuk baby baru pula. KakLong kena tolong umi, AbangNgah kena berdikari. Takut pun ada walaupun masuk yang ketiga.

Emak pun sudah tidak sabar untuk bergelar surirumah. Emak boleh buat punya, sebab emak suka main redah ja. Hiii. 

Nota hijau: Berharap agar Allah permudahkan urusan. Kata wordlesskan? ok la tu... Semua pun nak hijau. Ngeee.

12 pasang kaki:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x sabar nak tgk hasil deco² rumah baru cha nanti..

insyaallah u can do it..moga dipermudahkan segalanya, bersalin kali ke berapa pun mmg sentiasa ada perasaan takut kan, iyelah bersalin ni umpama bertarung nyawa..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

insayallah semuanya akan berjalan lancar...
ch@ kan kuat dan bersemangat...

retna yusof said...

cha!!!!
preggy lagi keee????? :o

Gieyana said...

mengemas plg tak suka..aperpon moga yg terbaik utk ch@ k..sure x sabar nk msuk umah br..:-)

Gieyana said...

oh yer..sj nk kasi tips..jgn gunakan kaler biru terlampau byk kalau cha nk taruk..idak mcm balai polis..hihihi..:-)

Noli@Ibu Wafa said...

insyaAllah..moga dipermudahkan segalanya..ch@ bolehhh!!! gitulaa..hehe

eima said...

wahhh rumah sendri dah ke ...syookknye...
insyaallah mudah...ag ngah pund ah nampak matang dah tu

Zura@Iwan said...

wahhh...sure x sbr nk masuk umah br kn...nnti update la yer..

neway..smga cha slmt semuanya...aminn

Masya said...

MESTI CANTIKKAN HASIL PILIHAN CHA....

LEPAS KEMAS.. KEMAS LAGI KAT RUMAH BARU PULAK YER.. MEMANG PENAT, BUAT PELAN².. YANG MANE MAMPU JERLAH DULU .. KAN DAH DOK RUMAH HIHIHIHIHI .....

sal ya said...

insyaAllah... cha boleh je. akak pun blh jugak apa. tak ada la jdk the best mother but still trying to be.

mamalieyna said...

Insyaallah mak boleh! hehe..

teruja tak?..pastinyalah..semuanya pun perkara yng menggembirakan hati tu..bestnyer.. TC

ch@ said...

Eija:
ahaks, kita mana pandai Eija oit. lagi2 beranak kecik ni, mmg lapang je la.

kakJue, Noli, Zura@Iwan, kakSal:
amin.

kakRetna:
nak due dah kak.

Gieyana:
insyaALLAH, hahaa mmgla. tak rela u rumah jadi balai polis, dah la abi tu polis.

Yana:
mcm opis nnt. hahaa. tau takpe. pastu kerjanya mengemas hari2. hahaaa.

kakIeyna:
teruja sangat2 kak.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in