Salam Ramadhan.

Friday, 20 July 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Di sini aku penulis bloghijau yang tidak berapa nak tegar sangat, memohon ribuan ampun dan maaf kepada sekalian pembaca, pembaca senyap, follower dan semua yang membaca post ini, sekiranya terdapat kesilapan kata, kesalahan tatabahasa, kekurangan isi dan segala pakcik, makcik kelemahan sepanjang penulisan entry blog kesayangan hijau ini. 

Semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan lebih baik daripada tahun-tahun lalu. InsyaALLAH.

Salam Ramadhan semua :)


Nota hijau: Hureyyy, balik kampung-hohoooo balik kampung. Kecoh betul mak budak ni, haih!

Salam sayang:

10 pasang kaki:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Salam Ramadhan & Selamat pulang ke kg Cha :)

eita said...

salam ramadhan Cha..
wahhh cantik sangat blog ini lama tak singgah sbb terlalu malas nk berblog ni la baru nk rajin balik.. lagu pun best hehe.. syok eh balik kampung...

Gieyana said...

salam ramadhan juga dari saya yer..:-)

Noli@Ibu Wafa said...

maaf jugak ch@...selamat mnjalani ibadah poser dgn jayanye....

.
ati2 balik kg ;p..hihi

mamalieyna said...

salam Ramadhan n selamat berpuasa ye awakkkkkk...hehe.. salam maaf dipinta andai ada salah silap juge..

syoknye balik kg, k.eina next week..blk johor..skali antar mak ucu budak2 ni..huu~

Hanim said...

Selamat berpuasa Cha....

Masya said...

selamat berpuasa.... sesekali blk kampung terasa kemeriahannya .. kami pun nak blk kg juga dah 2 minggu x blk huhuhuhuhu... berkemas rumah x habis2.. insyaallah nak buka sama dgn family ka kg yeaaahhhhhhhh...

mekchu said...

Selamat berpuasa utk cha & family...

anisalya said...

selamat berpuasa ye cha...

ch@ said...

eija, gieyana, noli, kakIeyna, kakHanim, mekchu, kakSal :
terima kasih, sama2 kita melaksanakan ibadah puasa ini dgn lbh baik :)

eita:
kan, lama bebenor. eita orang terawal kita kenal masa muda2 berblog dulu.

yana:
ceh baru dua minggu, yg 2 bulan ni per citer? hahaaa.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in