Beri perhatian sekejap.

Friday, 11 May 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

WANTED!!!

Kepada panama-penama di bawah, anda adalah terpilih untuk menerima sedikit cenderahati daripada saya. Sila berikan alamat terkini dan nama penuh anda-anda-anda yang tersenarai ke nsahida@gmail.com dengan tajuk "gift hijau".




"Anda sangat berharga"
Notis ini sehingga hujung minggu ini sahaja ;) 
Sekian terima kasih.

13 pasang kaki:

eima said...

aku slalu tercalon kan .....
masih nk kan aku nye add ke ... tak perlu kot ..ko dah ade kan ...kan ... hehehe

TQ ch@

@e_da said...

akak sekali ke? huhu dah ada kot add.. khekhekheee

Masya said...

opss... break mengejut kat sini... ade betulkah saya masuk senarai ni?? gosok² mata berulangkali... beri perhatian...

okk.. betull.. nanti saya emailkan alamat yer...

anisalya said...

ada hadiah2 jugak ye. alahai... nak bagi samsung galaxy S tu ke? hehehe...

mamalieyna said...

huuu...sori lmbt terjah~

happy belated besday dear cha...

kelam kabut sejak dua menjak ni, mmbrnye besday leh miss..huu~

happy..n happy...always k~
may all ur wish come true..Amin..

thanks...ptt mntk address ^_^

ch@ said...

eima:
alamat dulu juga ye. okok. sama-sama.

kak @eda:
yups already done for u.

yana:
iya betul sekali.

kak sal (tekpe kan nama ni?):
tehehe, aduh pengsan kejap.

kak ieyna:
terima kasih akak. kita pun 2x5 sama je busy. hehe.

Izan Ishak said...

cha... terharu sangat2 ni!
nampaknya dah 2 kali cha bagi hadiah ni... k.izan dah send details. masih sama sbnrnya...

moga cha terus murah rezki ye.

Salina@IbuAqil said...

Cha!! Akak jgk yer?!
Msh trbuka lg peluang ni kn?!
Kali ni susah btoi akak nak recover blk smangat ni dik..
Tp baca je blog cha ni senyum2 kambing akak..
Ada gift lg ye?! Dik alamat akak alamat lama..
Udoh buang erk?! ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

baru berkesempatan BW,

tersenarai lagi, terima kasih cha,
mmg pembaca setia blog cha, cuma kebelakangan ni x dpt nak BW selalu, tu yg marathon baca n3, bz kuar audit..blog sndiri pun 10 hari x update...

ohh patutla aritu cha minta alamat ye..
moga ada rezeki kita berjumpa hari ni..

ch@ said...

kak izan:
dua kali ek? hahaaa. tak kisah pun.

ibu aqil:
ada, saje nak update.

eija:
hehe. takpe slow2, kita pun makin mls nmpknya ni.

♥SyilaSyira♥ said...

ops..kenapa baru membaca entry ini...gulp...huwaaaaaaa.....

ch@ said...

syila:
eh, kenapa? hehe.

♥SyilaSyira♥ said...

cha...teme kasih...simpan lagi alamat kita ye..:-)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in