Friday, 20 April 2012

Sudah ada banyak.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Aku memang jarang buka akaun nan satu ini, mana taknya nak tunggu boleh cash-out kemain lamanya. Ye la blog simple je kan. Ada cerita ada entry, kalau tidak duduk menyepi. Hiii.

So, aku buka juga la saja-saja mahu tengok hasil tuaiannya kan. Woh! buntang biji mato makcik. Rupanyaa-rupanya sudah ada banyak iklan yang tersiar melalui bloghijau ini.

Mari kita kira ada berapa yang sudah jadi Metered Earnings:


Di bloghijau sahaja sudah ada 4. Bila masa dia ada pun, makcik tidak menyedarinya. Boleh masuk pula ke blogoren. Dua lagi tu. Hui-hui-hui! [lap peluh].

Dan bila diperiksa lagi sekali, ada dua Buffered Earnings yang sedang berkibar-kibar:


Satu milik bloghijau dan satu milik blogoren. Makcik tidak kisah sangat pun, cuma teruja je. Sebab makcik tahu, bloghijau ni simple sempoi aja. Siapa suka silakan, siapa tidak suka makcik tak boleh nak buat apa-apa, senyum je.

Terima kasih juga kepada pembaca-pembaca setia walaupun sakit mata dengan warna hijau tidak sudah-sudah. Hiiiiii. Kepada penyokong-penyokong terima kasih juga. Eh! dah macam wakil rakyat pula ni. Terima kasih-terima kasih-terima kasih.

Nota hijau: Tengah fikir mahu buat Giveaway ni, hrmmmm agak-agak ada orang mahu jointkah? tehehehe.

14 pasang kaki:

@e_da said...

congrats dear... banyak tu... leh kumpul lagi$$$$$$$$$$$

from heart nisah idham~ said...

congrats dear.. akak pon tgh tunggu turn akak pulak ni .. haishhh bile entah tibe masanye :p

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah ada 2 tu...tahniah k...kita punyer ada satu je

♥cikmOt♥ said...

kalu giveaway adli...sy nak join...hahaha

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tahniah..
okla tu dari takde kan..:-)

Nad @ MamaZakwan said...

mesti byk $$$ dah leh cash out kot tu ek?
hehehe

nak je join ;)
support kawan2 :)

Salina@IbuAqil said...

Hoyeh!!! Hoyeh!!!
Ummi terus giat menulis ye..
Walaupun BE x mencanak sgt {kita serupa ;p}..
Tp harus meneruskan penulisan mu..
Sbb akak rindu kalo x baca celoteh mu itu.. ;)
Take care & happy weekend yer.. ;)

mamalieyna said...

hehe...k.eina pun lama tak jengok..dh tak seaktif dulu..hu~

buat aa, mesti join punya~

Izan Ishak said...

syoknya!!! ada dua ketul tu. kasi beranak banyak2 ye cha!

kalau cha abuat GA... haruslah k.izan join!

♥SyilaSyira♥ said...

wow..hasil tuaian dah menjadi ek...kita jek masih ciput...entry pun suam2 kuku...xpun terus sejuk..hahahha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, byk tu yg menyinggah..Tahniah, moga terus dapat menghasilkan RM yg byk..^_^..

eija pun x selalu check akaun nuff ni tp sejak 2 menjak BE dah menyinggah blog eija ni ada gak la sebulan sekali buka nengok.., alhamdullillah ada juga melekat BE w/pun ciput..:)

insyaallah kalau cha buat GA, eija akan cuba joint :))

ch@ said...

kak @eda, kak rose, kak nad:
tak pernah cash-out lagi.

kak nisah:
hampir2 je nak delete hari tu, hehe.

anje:
lama2 jadi byk anje.

cik mot, kak ieyna, kak izan:
insyaALLAH, nnt kita tengok budgetnya ek. hehe.

ibu aqil:
insyaALLAH selagi ada daya utk menulis :D

syila:
bila anak dah bertambah, agak susah nak struggle menulis walaupun ceritanya sgt byk.

eija:
woh, RM yg byk? tak harap sgtlah eija, saje je. kita mls nak cek sgt nuff ni.

anisalya said...

mesti ada org join la cha. jgn risau.

ch@ said...

kak anis:
insyaALLAH, kita cuba ikhtiar mana yg mampu nnt. :)

Copyright © Diari Umi. Designed by Whitey Mommy