Terbaik.

Wednesday, 8 February 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Baru je nak ambil feel masuk kerja, bajet macam busy bebenor la kan. Awal-awal pagi dapat sms kakLia. Mama beranak 3 ni gigih nak berjumpa makcik vouge hari ni. Mujur pakai lawa, bolehla interframe banyak-banyak.

Terus decided dengan Liza, konon aku la yang mahu drive nanti. Tengah bincang-bincang dengan Liza untuk beli hadiah, cikZila pula called. Menawar diri untuk ambil aku di opis sahaja. Ah, orang mengantuk lagi disorong bantal, selimut dan tilam. Cepat ajalah aku kata boleh-boleh.

Gigih dia berpandukan GPS untuk sampai ke opis makcik ni. Hureyyy, dapat pun naik kereta baru. Sekejap betul dia sampai. Aku baru je nak reply sms dia. Hahaha, terus ajar dia jalan tikus untuk pergi One Utama. Jalan belakangla.

Waktu lunch, so cari tempat makanla kan, kakLia dah pun menanti di Chicken Rice Shop, aku gak yang decide. Gembira dan tidak sabar betul mak dara tu nak jumpa kitorang yang anak-anak dara lagi ni, ahaks.

Bestla, cikZila memang cekap memandu, sekejapan dah boleh duduk berborak-borak selepas makan, itula yang sangat penting. Bergelak ketawa tak hengat donia. Buat kakFaizzah, lepas pantang nanti boleh join ok. 

Sebelum pulang ke pangkal jalan masuk Guandian dahulu, aku cari tweezer. Minah dua orang ni memborong Mentos punyala banyak sebelum ke Hinode Shope lagi mengebas sebarang dua barang di sana. Ngeeeeee.

This is my kakak. 2nd sister after kakFaizzah. [Syasya,Lia]

cikZila my bestfren. [Zila, Syasya, Lia]

Ah, asal bergambar mesti mata jadi sepet. Benci toi. Liza gossip girl. [Liza, Syasya, Zila]

Then, cikZila hantar aku dan Liza balik opis semula. Terima kasih awak. Lepas ni boleh kita melepak MPH pula. Ekekeke.


Terima kasih kakLia sebab bagi natang bear ni pada I, suka sangat. Minta maaf kak, tiada apa yang disediakan untuk akak, lepas ni boleh jumpa lagi dan tukar-tukar hadiah. Eh? bukan ke tujuan berjumpa nak hilangkan kerinduan. Ngehehehe.

Nota hijau: Gambar kelam semacam maklumla Nokia E66 aje. Ehem-ehem, dah nak balik rumah baru terhegeh nak update blog. Ahahahaha. Tuju lagu In-Team-Hijau Daunan.

7 pasang kaki:

Izan Ishak said...

wahhh... jumpa2 makan2... dapat hadiah lagi tu...! sangat best...

FieZaLieSa said...

suka lagu inteam yg tu..like2..=)
sesegar hijau daunan..begitu la..lalalala~~ heh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

besh dpt hadiah dari kawan, mmg cute jerk teddy bear tu :-)

kai said...

comelnye bebear tu...

==New Entry==
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/02/extended.html

=Jom Join====
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

Masya said...

seronokkan kalau dapat jumpe kawan² ni... memang akan berborak tak hinggat dunialah.. lagi best klu dapat hadiah hihihihihi...

Puteri Amna Balqies said...

tak cukup ahli sebab yang sorang dlm pantang..

tapi best dpt jumpe sesekali..

t kita jumpe lagi yer..

ch@ said...

kak izan, eija, yana:
itulah walaupun berjumpanya hanya sekejapan.

fieza:
yups, ingat nak letak liriknya tadi, pastu rasa mcm mls. ngeee.

kai:
:)

zila:
nnt awak ambil sy lagi tau :D hiii.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in