Lenguh tangan mak, nak.

Wednesday, 4 January 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Mok coro.

3 month of Aie, 6.6kg kalah berat sekampit beras.
Ada pau gebu, ada ubi rebus, ada drumstick kalah KFC punya.
Kulit coklat la dia ni. Jawa mari katakannn.

Demimu Aie, mak mu ok je. 

Pack ais aku macam dah bocor je. Huhuuu. Ada tak jual satu je. Beli Autumnz satu bungkus ada tiga pack. Aku nak satuuuuuuu pack je. Ada orang nak beri tak? 

17 pasang kaki:

@e_da said...

abis daging ummi pegi ke aie... huhu domokla budak ni... geram!!

Lifesaver Hamzah said...

bulat!macam uwais jugak!

♥cikmOt♥ said...

mak aih...bestnye gomol2 ni...

Shu @ Mrs. Hamid said...

Gebusnye aie ni. geram tengok dia ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

siyes mmg tembam, wah 3 bulan dh pakai drypers size M, Ziqry umur 5 bulan br tukar size drypers M.

Masya said...

berkat penyusuan badan umi kan.. alhamdulillah mesti geramkan.. nak main² dengan baby macam ni... teringatkan amir kecik² dulu.. cpt jer size pampers berubah...

zaidah said...

geramnyer tengok........macam nak gigit....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya..setiap ketulan dibadan mu membuat acik jue jadi lapar...hahahaha

Hanim said...

semangat tul...

ch@ said...

kak eda, kak hanim:
hahaha tu la pasal. mcm nak nangis dukung dia.

pn capa:
sama tapi tak serupa.

cikmot:
yezzaaa, mangsa gomolan pengasuh dia juga.

shu:
saqlain pun sama. gebu kemain.

eija:
hahaha, itu pun mcm nk pkai kan kakak dia punya size L, pasal tgk size M tu mcm sempit benar ke dia.

yana:
dah campur la yana, kat rmh pengasuh fm. btl la tu, dh la pampers makin besar makin sikit kuantiti nya.

kak zaidah, kak jue:
miahahaha, yum-yum-yum.

Izan Ishak said...

aduhhh...geramnya tengok aie ni! a
kalau ada depan mata ni habislah peha tu kena gigit2...gerammmmm!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

chaaaa..hantapnyee adli niiii betul2 cam ubi kayu ahahaha

mamalieyna said...

aduuuh semangat nya Aei..ni la kelebihan susu ibu kan..ibu kurus anak semangat~ geramnyeee nengok!

ch@ said...

kak izan, kak ieyna:
hahaaa. pengasuh dia selalu buat tayangan kat rumah dia, bila org tgk mak dia smua tak percaya. pasal mak dia kecik. ahahaha.

kak rose:
ubi rebus. rasa nak start balik bagi susu ibu je la. boleh lagi ke tak eh? hahaaa, skrg ni dia mnm fm kat pengasuh.

anisalya said...

memang bambam. penat la maknya kalau macam ni.

Cik Shiqa said...

tembam nya aie.. patot lh umi dia pun dh tembam skang.hehehe

ch@ said...

anisalya:
kita tak cukup nafas.

shiqa:
ahahahahaha, hati ada munga-munga la yang.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in