Gift daripada pnStoberi2.

Friday, 13 January 2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ahaaa hari ini sudah pun Jumaat. Sekejap betul, baju kerja aku tak sempat berlipat pun, malah tak angkat daripada ampaian pun dah kena pakai semula.

Aku keluar agak lambat, ahaaa gara-gara aku malas. Esok cotiii. Tapi, duduk rumah je kot. Hajat di hati nak mendeco-deco bilik Oni & Aie, ceh kunun. Kita tunggu dan tengok ajalah apa kesudahannya kan. Muahaha.

Hari tu semangat nak ngejakan dinding gantung frame gambar, sudahnya sekian terima kasih apabila asyik nar lupa nak membeli paku dinding. Bila dah ingat paku dinding, gambar nya pula belum di print-out. Nyampah lama-lama. Ni apa cer, melencong jauh ni. Hahaaaa.

So dua pasang t-shirt, satu untuk Oni-satu untuk Aie. Putih berlinekan hijau. Must I like it sooooo much. Thanks kekDa. Nanti snap gambar bila dorang pakai baju ni. Hiii, murah rezeki anak-anak. Gift ni datang sekali dengan hadiah menang contest beliau My Great Cuti-Cuti Cinta Contest. Macam tajuk filem dah. Aku dapat tempat ke-6. Murah rezeki kekDa aka pnStoberi. Aminnn.

Oni Aie, harap Aie muatla lagi baju tu. Ngeee.

Nota hijau: Oni sangat suka dengan gambar pada baju ni. Dia tahu semua warna pada gambar tersebut [tiba-tiba ayat skema] adoiii.

14 pasang kaki:

Lifesaver Hamzah said...

hehehe..deco bilik oni and aie..kalo jadi deco..tunjuklah ek...mesti warna hijau kan?hehe

PUANSTOBERI said...

Alhamdulillah..smpai pun..

Cha nak tau dak, akak bli baju tu sblm tgk gmbr Aie yg latest Cha post kat FB. Skali da tgk, trus ckp ngan asben akak 'alamak, muat ke nak bagi kat bb dia baju kita beli tu ari'. Huhu. Tak muat kalu, kasik adik Aie lah. Eh?? :D

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

cantik..akak suke :-) eh akaklak suke wehehhehe

rasp said...

woweee nak deco2 bilik...
i loike...
kaler ijo gak ker....
rezki anak2 tu...

anisalya said...

oni yg bijak. dah kenal warna ek? takpe la aie. pakai sekejap blh la kot.

eB ezrin said...

comel eh badak air tuh. cute sgt2 :)

Salina@IbuAqil said...

hik3!!! comei2.. nnt amk gambor dua bradk tu pakai baju ni erk.. ;D

Masya said...

tahniah menang GA, wah² umi, kak oni dan aie pakej semua sekali dapat hadiah... mestii seronok... x sabar nak tgk gambar dema pakai baju ni...

Ati Masrif said...

salam cha,

lama tak mai sampai dah
anak 2 kamu ye :)

cantik baju tu sesuailah cha
suka hijau

ch@ said...

puan capa, rasp:
ahahahaha, kunun jek. warna pink dgn biru sedia azali sudah cun kan???

kekda:
muahaha, muat-muat. baju umur 3 bulan je dah babai.

kak rose:
hijaucantik :p

anisalya:
kenal warna hijau, biru, kuning, coklat, hitam. warna baju mak dia hari2.muat lagi. ehehehe.

eB:
ahahaha, warnanya pun dah buat terasa nak memakainya.

ibu aqil:
beres. kita mmg ambil gambar setiap kali deme pakai sedondon.

yana:
bkn GA yang, contest. jangan silap ye. ehehehe, tu la tak rugi berbaik dgn org, ergh terasa nak buat GA pula.

kak ati:
wa'alaikumussalam akak. eeehihiii dah jadi super tarzan. hijaucantik.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah cha menang contest..
alhamdullillah rezeki anak2..
oni sudah makin bijak ler..

ch@ said...

eija:
thanks eija.
itu la tu, ukhuwah berblogging.
makin bijak, mak dia makin pening.

mamalieyna said...

hijau memang cantik....waah nk mendeco ke/..bagus2x.. suke2x.. nnti tunjuk sini tau..hee~

ch@ said...

kak ieyna:
ngeee. kalau cantik tunjukla, kalau takde tu maknanya tak cantiklah. ahahaha.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in