TAHNIAH mama Lieyna.

Wednesday, 28 December 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Sedang kusyuk berbalas email, tiba-tiba isyarat sms kedengaran, aku mikir abi yang membalas sms aku pagi tadi. Rasa pelik sikit sebabnya, dia biasa bangun dah agak tengah hari, hiiii rupa-rupanya.

"Assalamualaikum, saya dah selamat bersalin normal awal pagi tadi 28.12.2011, jam 1.19am. Baby boy, seberat 3.1kg. Alhamdulillah"

Yes, that's it. Penantian kakak aku berakhir sudah. TAHNIAH buat kak Ieyna aka mama lemah lembut aka mama Arif Haidar aka empunya blog Dunia Kami atas kelahiran cahaya mata keduanya seorang hero. Sama wajah dengan abang long Arif katanya, adik beradikkan?

Tunggu la, hero kesayangan ramai yang dinanti tu di blog Dunia Kami. Alamak, takde calonla nak jadikan hero tu menantu. Ahaks! Dekat-dekat je dengan kak Nad aka mama ZN ;) TAHNIAH untuk mama gojes berdua ok.

Selamat berpantang dan selamat breastfeeding dengan jayanya. Gembiranyaaa aku.

10 pasang kaki:

anisalya said...

org lain dpt baby org lain terlebih happy ek? hahaha... suka je tgk org dpt baby nih.

@e_da said...

alhamdulillah dah selamat

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah!! Selamat dah keduanya.. Tahniah MamaLieyna.. :D

Masya said...

alhamdulillah tahiah mamlieyna berakhirnya suatu penantian.. semoga kedua² sihat walafiat...

ch@ said...

anisalya:
hihiii tu la pasal.

kak eda, ibu aqil, yana:
insyaALLAH, kita doakan mereka yg terbaik.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah buat kedua2 Mama.
kami sume tumpang happy.. :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

dapat jugak berslin nomal camkita cam cha..eheh suka suka sukaaaa

ch@ said...

eija:
bestkan eija.

kak rose:
setuju, kita pun tumpang gembira.

mamalieyna said...

haiii...hehe..dia lak excited sama eh..pepun thanks..sudi annouce kt sini..cepat sket kwn2 lain tau kan..^_^

alhamdulillah merasa jugak beralin normal~

sempat jengah blog jap, bb sleep saje..hee~

nak wat short n3 ni..memperkenalkan.........arif junior..tadaaaa...hee~

ch@ said...

kak ieyna:
alhamdulillah slmt dh smuanya. rasa mcm x sgka, baru je dpt tau akak pregnant lps kita pregnant, tgk2 dah pun lahir.

gembira utk akak.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in