Salam Ulangtahun.

Saturday, 31 December 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Order di CreativeChoc

Handmade.

Norerwandi bin Sumardi
31.12.2011

Selamat Ulangtahun Kelahiran-27 abi!

Daripada:

Umi - Oni - Aie.

Nota: Ceritanya nanti je la. Heheee.

12 pasang kaki:

@e_da said...

so sweet!!! wahai abi bertuah kamu mendapat isteri secreative uMMI!!!

puanbee said...

ke 27 ? hehehe ... semoga happy selalu ..

happy new year

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

so sweet..
msti mr abi teruja dapat kek dan coklat dr isteri tercinta..dpt kad handmade dr cha lagi..

happy b'day to mr abi cha..

PUANSTOBERI said...

yey... Abi sama bln lahirnya dgn akak, tp tahunnya beza amat. huhu :D

ch@ said...

kak eda:
dia tak baca pun bloghijau ni. ahahaha.

bee:
ye, kami satu tahun lahir yg sama :D

eija:
thanks eija. dpt pun, anak bini dia yg ngejakan, ahahaha.

kekda:
hihiii. apa ada pd umur. umur tu org kata muda, tapi uban dia mengalahkan org beranak ramai.

Lily@MamaZaraZareef said...

salam kenal cha..

act dah few mth gak akak jadik silent reader blog nih..baru ni sibuk nk tinggal komen..ehehehe..act dari arituh time cha wat entry playgym aie tu nk komen..sebabnye playgym butterfly tu sama ngan anak akak, zareef..zareef pon senasib cam aie sbb kena guna playgym kakak die dulu2..ekekekek..then tgk set sofa yg oni slalu kumbah tu pon kebetulan sama ngan umah akak nye sofa jugak..kebetulan sungguh..=p..

nway, klu saje2 nk layan gmbar zareef n playgym die tu lehla jenguk2 blog akak ni yek..=)

http://zaranfamily.blogspot.com/2011/05/melayan-si-kecil-saya-bermain.html

alexa yussida said...

happy belated besday tuk suami akak!
aie mata stim tuh..hehe

akak,dah amik da pic pkok bersalji khas tuk akak :)

anisalya said...

suka bab card. creatip. akak ni mls. jdk beli je la senang. dulu rajin. tp mcm nak buat jgk la this year. sebab birthdaynya he will not able to be arounf. ngeee...

Masya said...

happy bestday buat abi oni dan aie, kreatifnya ummi kan buat kad sendri... semoga sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezki...

blog dah ade lagu.. lagupun romantik..

ch@ said...

kak lily:
ooo skodeng. hahaaa. thanks sudi baca blog kita kak, kita pun taktau ada silent reader ke tak bloghijau ni.
*ha'a la sama. takpe, mainan tu pun bukan limited edition kan? ehehehe.

yus:
hahaaa, tq dear. aie tu tak larat nak bawa pipi. okok noted, akak dah save linknya.

anisalya:
hehehe, kita je beria-ia buatkan kad, pastu kita gakla yg menyimpannya.

yana:
hahaaa, guna bhn terbuang, cincai shj la. rasa nak pasang lagu.

Lifesaver Hamzah said...

alahai...sweetnya~

ch@ said...

lifesaver hamzah:
;)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in