Header.

Friday, 30 December 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Cantik tak header hijaucantik? ahahaha, habisla hijau mata kelabu gelap pengunjung bloghijau ni. Ekekeke, tahun baru ni tukar header je yang larat, nak tukar sekalian perabot malas lagi tak ada idea. 

Tak sempat nak mikir idea dah kena cepuk ngan Oni, ergh! so tukar header je mudah. Designer biasa yang buat, Sha Whiteymommy, mostly dah kenal dengan dia kan? ahahaha. I like.

Selamat berhujung minggu kepada pembaca setia blog hijau ni, selamat tahun baru juga, selamat balik kampung sekali. Aku gak yang jadi penunggu setia kat KL ni, huih! Sabar je la.

Esok beday abi, baru nak masuk 27tahun, haish! makcik gak yang tua dahulu. Dalam surat beranak Aie umur bapa 26tahun umur ibu 27tahun, dalam surat beranak Oni pun sama juga 24 dan 25tahun. Lepas ni kena rancang elok-elok kasi sebaya. Ahahaha.

Yeay, Maharajalawak ini malam. Suka-suka.

13 pasang kaki:

Lifesaver Hamzah said...

takpe.umur tak penting.yang penting muka kelihatan awet muda senantiasa.hahaha

.: iEyLa :. said...

hihi..comey2...
tgk maharajalawak LIVE mlm ni..suke2..

Masya said...

cantik.. selamat tahun baru... lagi cantik kalau gambar real bkn kartun tau.. hihihihi...

anisalya said...

cantik headernya. tak apa la tukar header pun dah kira okay utk tahun baru nih.

PUANSTOBERI said...

Wah. Muda belianya lah kamu berdua. Hihi.. :)

Mixed-family in da house.... said...

green is my fav too! cute laa blog ni...tetiba teringin nk ubah wajah rumah akak juger...hehehhe

sue zainun said...

salam kenal :)

cantiknyer header baru..

rasp said...

simple and nice...
yg best tu dah bertambah gambarnya...
next planning tu bila *ahaks*

selamat menyambut tahun baru ye sis...

puanbee said...

cantik ..sesuai lah tema dengan bertambahnya baby baru tu ..

Salina@IbuAqil said...

cantek header dia..
happy new year dik cha..
xoxo kat cik oni & aie.. ;D

WanNurAtiqah ♥ said...

lawa header :) truthly from me

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

serius mmg cantik header baru cha ni
i like too..

hahaha..sib baik eija pandai planning kalau ikut thn masa lahirkan zaquan dan ziqry dh tua sthn tp kalau ikut bulan muda setahun..dua2 pun lahir sebelum bulan JUlai..hehehe

ch@ said...

livesaver hamzah:
hbs muka pun dh x awet muda, cemana tu?

ieyla, anisalya, sue zainun, wan nuratiqah:
terima kasih:)

masya:
the problem is, real pics. smua x cantik, gambar main petik asal ada. tu yg segan nak interframe.

kekda:
muda kekda? ahahaha, anak dah dua. hari2 jadi hulk muka berkedut. nmpk tua.

ummuajwad:
tukar sempena tahun baru.

rasp:
next planning? tungguuuu.... haha.
slmt thn baru utk akak juga.

bee:
buat masa ni berempat dulula. bila tmbh lagi, kena buat header lain :)

ibu aqil:
slmt thn baru buat akak juga.
t/kasih, simple je header tu.

eija:
ahaaa, tak ingat nak planning bulan. tau planning thn je. tapi takpe la, yg penting rmbt putih abi dh byk. kita blm ada lagi. ngeee.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in