Mama kecil.

Thursday, 15 September 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Terima kasih atas sokongan semua, terharunya. Rasa lebih semangat daripada biasa. Terima kasih sekali lagi. Ok, hari ni aku pergi pemeriksaan anternatal ke 6, mungkin yang terakhir, mungkin juga tidak. Tunggu je la ye. 

Aku tinggalkan anak dara aku yang semakin lincah dengan kehidupannya. Suka bertanya, penyayang, rajin, suka berjalan, suka makan, suka menyanyi, suka menari, suka melukis dan lebih terharunya, dia seorang yang sedikit pemalu :)

See? 

 Syyyhhhh, dia sedang tidurkan bebeynya.

 Letak dalam stroller.

 Sedang pujuk bebeynya untuk tidur.

Jangan bising, nanti dia babab siapa yang buat bising.

That's my lovely daughter, dah lulus jadi kakak tapiii susahnya nak atur jadual tidurnyaaa. Adesla.

11 pasang kaki:

♥SyilaSyira♥ said...

comelnya kakak oni...ssh atur jadual tido???..selalu tido lewat ek oni..cha, anak dara kita pun sakan sakang ni...klo dibiarkan mau kul 1pagi baru nak tido tau

♥cikmOt♥ said...

sok2 dia bf bear dia tu bila nengok umi dia wat gitu...sangat comel...hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai..sweetnya oni..bakal kakak yang baik nie..

eima said...

Fahim pun tak sabo nk jd abg jugak..jgn adek kuar nanti die bertukar sudah...

ch@ dulu oni kecik tak tido die on time ke... cam fahim dulu... bwh setahun eima ajar tido harus kul 7 pm
bila besar ckit kul 9-9.30 pm
skrg kul 10pm die mmg ajak tido dah...

Salina@IbuAqil said...

Alolololo comelnya kak oni.. Bagus!! Lulus cemerlang syg.. ;) Cha! Take care.. ;)

Bond@ While@ said...

Dah ader ciri² seorg kakak tu. Moga Oni jadi seorg kakak yg penyayang dan rajin tolong umi nanti..

mamalieyna said...

comel~ sure teruja dia kan bila betul2 jd kakak nnti..tak sabar nk tunggu saat2 tu..hee~ kak eina lmbt sket, ch@ dulu..hee~

take care..~

@e_da said...

wakakakkkk comel gila oni tidokan bebar.. tengok nanti bila ada adik camana dia ngan adik dia

ch@ said...

syila:
skrg ni kita kena pastikan dia tak tidur waktu maghrib, habisla dia jadi burung hantu, bgn pkl 12mlm.

cik mot:
tak pyh esok2 kak, dia dh buat pun. kadang2 dia sumbat botol susu dia kt bear2 tu, melolong mak dia tgk.

cikJue:
insyaALLAH cikJue, kita tggu dan lihat.

eima:
seram gak tu eima.
masa kecik mmg jadual tidur dia terbalik. jenuh gak la nak teman dia main masak2 pkl 3 pg. skrg dh ok sikit sbb bole tinggal dia dpn tv dgn susu sebotol.

ibu aqil:
miahahaha, part mengemas ikut mood tu yg blm terror lagi.
thanks ibu.

bonda:
aminnn, insyaALLAH.

mama lieyna:
uiii nebes kak. thanks.

kak eda:
ni la hasilnya bila akak soh kita snap smlm. hehehe. comel je rasa.

anisalya said...

anak2 memang macam tu. sy yang ada 3 ni pun kadang2 tak larat nak layan wktu tido dia orang. ada yg tidur pukul 10. ada pukul 9. huhuhu...

ch@ said...

anisalya:
yg pasti bila dorg tidur, rasa aman gila. btl tak wak?

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in