Koleksi photo raya.

Tuesday, 13 September 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ni kiranya Wordless Tuesday, suka ati aku la kan. Kuikuikui.

2008 : Senang je nak cari baju sedondon.

2009 : Masih senang mencari yang sedondon, Oni pakai gaun je.

2010 : Abi tak mau baju melayu baru, ulang dua kali. Nasibla kan. Warna-warni.

2011 : Ok la, boleh diterima kesedondonan itu. Sepatutnya baju Oni sama dengan abi.

Raya haji nanti, bakal ulang purple ni, aku dengan Oni, abi dengan Coro. Aku tak peduli. Hahaha... Semua kena paksa. Kasi sedondon. Bertambah lagi ahli.

Tahun depan? tungguuu. Belum ada planning lagi. InsyaALLAH sedondon. Ngeee, verangan.

16 pasang kaki:

@e_da said...

cantik berdondon-dondon.. hehehe

eima said...

aku tak de koleksi gambar raya gini ... even tetiap tahun sedondon ...

PUANSTOBERI said...

oh. gmbr oren tu lah mengenalkan kita. Yg Cha masuk contest akak tu. hihi :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik..sedondon gitue...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

puas hatikan bila dpt bergmbr sedondon ngan family..

eija thn pertama beraya as husband n wife x sedondon, ntah camner x terpk nak sedondon time tu, gmbr berdua time tu pun x amik...huhuk..,bila dh ada anak itu yg excited nak sedodndon 1 family ...hehee

zaidah said...

walaupun berbadan dua tapi cantik...sedondon...

Mama Kembar 3 said...

suka tgk families pakai sedondon time raya, nampak cantik je kan dlm pics

mzhany said...

hihi xsabar nak tunggu tahun depan, ber4 ;)

ch@ said...

hany:
smg kita sht utk merealisasikan impian. berempat kita. rasa mcm kjp bnr.

kakNani:
btl tu kakNani, lagi best bila sekayu.

kakZaidah:
cantik ke kak? nmpk pipi je drpd jauh ni.

eija:
tah, kita mmg suka je sedondon. time tu Oni dah ada dlm perut. tahun pertama beraya rumah mertua.

cikJue, kakEda:
hihiii, ini sedondon blm sekayu lagi.

kekDa:
alaaa terharunya kita kekDa masih ingat lagi, mykwangi kekDa tu, Oni yg pakai skrg ni.

eima:
kitorang mmg ratu bergambar eima. baik mertua, baik belah aku.

mamalieyna said...

beli kain sekayu je, confirm dpt sedondon sedondon2nye..hee~

bestnye raya haji dh bleh sedondon 4 beranak. kak eina kena tunggu raya tahun depan la...hee~

alexa yussida said...

suka tgk org peknen..ehe tetibe :D tgk pic last akk tuh,yus g ushar perut dlu:D

anisalya said...

alhamdulillah... every year kaler baju mesti sama. dis year me dgn hubby tak buat baju pun. geledah2 almari jmp baju yg hampir match kalernya. so crk kaler yg sm la utk anak2. sng je!!! hehehe...

ch@ said...

mamaLieyna:
setujuuu. akan ada juga satu thn yg mmg btl2 sekayu. tak sbrnyaaa.
hiii, amin kak insyaALLAH.

yus:
haippp. tapi masa akak baya yus dulu pun sama, suka tgk org pregnant.

anisalya:
boleh menuntut ni. hiii.

♥SyilaSyira♥ said...

lain sgt muka oni berbaju oren tu...bam² pipinya...cha..cantiklah awak berbaju biru...:-)selalu nampak hijau jek...

ch@ said...

syila:
hahaha si gebu tu, mcm batu blok.
lain drpd lain eh, sbb tu la kwn sy kata pakai warna selain hijau naik seri.

Liza Razak said...

cantik baju raya bila sedondon :)

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in