Kad Raya daripada kakRetna.

Wednesday, 24 August 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 

Ehem-ehem, dapat sekeping. Actually, orang lain yang beritahu ada send tapi aku dapat daripada orang lain pula. Ehehehe! ok la tu kan.

Siap ada sampul duit raya lagi tau, siapa nak bagi? tak sesia menjadi peminat setia, pengomen setia di:


Senang dengan panggilan kakRet sahaja. Eeasy-easy je orangnya. Aku tak pernah pun jumpa, tapiii selalu ke blognya, salah seorang blogger terawal yang aku kenal. Sebab itula dia sentiasa ada disisi entry aku (bloglisted =))

Terima kasih kakRet, sungguh bermakna walaupun sekeping kad ;)

9 pasang kaki:

eima said...

siap ade sampul raya tu ...

.: iEyLa :. said...

Huhu..rase dihargai je klu dpt kad raye ni..hehe

PUANSTOBERI said...

alamak. masih blum dptkah?

alahai...kemanakah perginyer...

Ya ALya said...

bestkan dapat kad raya......

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah best tue....

AKO @ retna said...

pssttt sampul raya tu sok jgn lupa isi duit bg kat kita ye :p

samat hari raya ch@...

bila balik johor ni?

ch@ said...

EIMA:
actually 10 pengomen terpantas dapat sampul ni free. kebetulan, aku tersenarai.

IEYLA, YA ALYA, CIKJUE:
betulla, nostalgia gitu.

KEKDA:
entahla kekDa, posmen dah mula cuti agaknya. insyaALLAH ada tu.

KAK RETNA:
uiks, camtu eh.
slamat beraya kakRet.
mungki ahad, mugkin isnin. yg pasti sabtu abi kerja lagi.

EiJa ZaQuaN said...

mmg sungguh bermakna w/pun sekeping kad..

sbb tu masa terima kad raya dr cha eija pun happy..
thanks cha atas kiriman kad raya..sorry eija x sempat pun nak balas..

ch@ said...

EIJA:
it's ok. sama2. kita suka je.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in