Gift daripada Syila2.

Friday, 5 August 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Serupa macam mamaMikhail, buat surprise ye. Aku memang tak jangka langsung gift ini datang daripada empunya diri. Baru je mamaLieyna sebut dia sudah pun hantar special gift kepada aku, tengok-tengok orang lain punya special gift sampai terlebih dahulu.

Murah rezeki makcik nak. Sangat suka dan berterima kasih yang sangat tidak cukup kepada Syila. Siapa dia ni? inipun sudah pernah aku review, alaaa ada anak namanya Syira tu, yang aku kata anak lebih besar daripada mak dia sendiri. Hehehe. Ampun-ampun. 

Dengan semua cinta hatiku di http://syilasyira.blogspot.com

Peminat warna hijau juga. Aku dikelilingi dengan orang-orang yang sangat baik hati. Inila dinamakan rezeki. Sampaikan Jeanne naik jeles bila mostly kiriman sampai kepada aku dan hanya untuk aku. Hihiii.

Sangat suka dengan gift ini, terima kasih-terima kasih-terima kasih.

Aku memang tunggu beg bersaiz sederhana ini, boleh isi telekung atau bekal dan berwarna hijau. Memang dah jeling-jeling di kedai cenderahati tinggal nak membeli je namun hajat terus aku simpan. Bagaikan mendengar niat aku, Syila telah memakbulkannya. Thanks awak.

Owh, sungguh tak tau nak kata apa lagi ni selain TERIMA KASIH SYILA.

6 pasang kaki:

eima said...

wahhh murah rezeki betul ...

mamalieyna said...

murah betul rezki kan..tu la tak rugi berbaik dgn orang..^_^

dilazfamily said...

best yer dapat surprise2 nie.nak juga surprise.huhuhu.siapa agaknya nak bagi surprise erk?

mekchu said...

dah la dapat free.. hijau pulak tu.. mana nya tak hepi..

ch@ said...

eima:
itu la, rezeki ramadhan.

mamaLieyna:
betul tu kak. Syukur-syukur.

dilaz:
tehehehe. taktau nak jawab cemana.

mekchu:
yezzaaa.

♥SyilaSyira♥ said...

teme kasih atas entry ni..malu jek..padahal hadiahnya xseberapa...tapi kita mmg ikhlas tau..hihii

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in