Gift daripada mamaLieyna.

Wednesday, 10 August 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ehehehe, maafkan aku ye kerana banyak benar sesi menayang cenderahati ni, eh! aku dapat suka hati aku la kan? Kali ini datangnya daripada mamaLieyna aka emak kepada dak Arif Haidar yang cumel itu.

Comel betul saiz yang warna hijau tu.

Sukaaa sangat, baju pertama untuk baby dan baju Oni. Olololo sangat sweetnya. Tak menyempat-nyempat Oni nak menyarung baju I Love My Family ni. Kebetulan memang banyak je seluar nak diganding dengan t-shirt putih ni, macam tau-tau aja si mamaLieyna, bagaikan ada tarikan magnet.

Terima kasih kakIeyna, sangat teruja dan berterima kasih. Semoga ikatan persahabatan kita kekal sehingga bila-bila. Amin. 
Adeh, terasa seram pula nak menyambut baby baru. Sedetik dua detik tiga detik, berdebarnyaaa.

13 pasang kaki:

.: iEyLa :. said...

santekkkk!!!

eima said...

2 bulan je lagi ....tak lama dah tu ...

aku
ko
izan CM

due semua pakat lebih kurang je ....

Sis-Lin said...

Byk2 rehat dan jgn terlalu stress Cha..nnti effect waktu kelahiran nnti...

kena bulan puasa ni, bykkn makan kurma..bagus utk kesihatan baby dn ibu....

mamalieyna said...

haa Alhamdulillah sampai pun..mesti comel kakakOni n baby pakai nnti..hee~

huuu~ seram bg pihak kamo..ngee..kak eina lmbt lagi..hee~

apapun hope semua berjalan lancar yek..take care~

@e_da said...

wah bulan dpt hadiah ek.. bestnyaaaaaaa

PUANSTOBERI said...

Kekda doakan selamat semenya. Insyaallah... :)

ch@ said...

ieyla:
cutekan baju2 tu.

eima:
sebaya dan sebatch.

sisLin:
itula tu, buat kerja rehat-buat kerja rehat. mujur kita mmg suka mkn kurma.

kakIeyna:
haaa lps tu akak pula yg seram.
t/kasih kak. kita suka sangat.

kakEda:
bulan rezeki jatuh ke tangan, alhamdulillah, tak putus.

kekDa:
t/kasih kekDa. insyaAllah.

Izan Ishak said...

bestnya dpt hadiah...cantik2 plak tu. hijau tu mesti ye~

ch@ said...

kakIzan:
hijau itu mesti kak ;)

Salina@IbuAqil said...

Comelnya!!!! Nanti budak2 tu dh melaram baju tu snap picca msk sini ye yang..

ch@ said...

ibuAqil:
ahaaa baiklah. itu pun kalau teringat. haha.

♥SyilaSyira♥ said...

cantiknya baju2 tu..nanti amik gambar kakak oni memakainya ye...

ch@ said...

syila:
takut terlupa.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in