Gift daripada cikJue.

Friday, 5 August 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Keluar rumah macam biasa, merempit dengan abi. Dengan baik hatinya menawar diri untuk menghantar. Awal setengah jam aku dah sampai opis. Hahaha, nampak benar perbezaan apabila berkereta dan bermotosikal.

Ok shoot the story, lama dah cikJue kata dia nak bagi special gift pada aku then tiga hari lepas katanya dia dah beli, lepas itu katanya lagi dia dah pun pos akhirnya semalam, special gift ini selamat sampai kepada aku. 

Terima kasih cikJue. Actually, aku tak harap apa-apa pembalasan pun atas segala pemberian-pemberian daripada aku kepadanya. Ikhlas. Sebab aku sangat menghargai orang yang support hijaucantik ni. Aku dapat ramai kawan.

Sehelai baju hijau. Serius, aku sangat sukaaa. Aku sangat berkenan. Lagi sekali terima kasih cikJue.

Siapa cikJue? aku dah review hari tu. So meh remind semula ok. Bukan nak review balik. Nak bagi link je. Hehehe. Niiihaaa orangnya.


15 pasang kaki:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alhamdulilah sampai jugak,bukan balas pemerian ch@ tapi dah niat lama nak kasi sesuatu untuk ch@..

harap2 sangat2 ch@ suka..masa ambil barang yang orang order terpandang baju ni terus teringat kat Ch@...terus rembat....hahahaha harap sangat cha suka dan yang penting muat dengan size cha..hahaha

@e_da said...

wow GREEN.. bertuah badan.. hihihiiii sape sangka nak dpt hadiah kan..

.: iEyLa :. said...

wahh...comey nye hijau..hihi

Farra Dhelina said...

wahh hijau kalerrr...

Izan Ishak said...

cantiknya cha! untung ada kawan2 yg baik kan~

fazilzura said...

wahhh lawo nye bj tu .. tahniah

PUANSTOBERI said...

mana link dia?? hihi.
takde link ni dik Syasya. Hihi :D

Diyana said...

cha!serius cantik gile baju tu..warna die menarik sungguh..kenela dgn taste si pemilik ;)

mamalieyna said...

waah bertuah n tak rugi ada ramai kwn kan...cunlah baju tu..hijau mmg cantik..hee~

p.s kak eina baru pos something tu today..isnin baru sampai kot..hee~

BondaWhilea said...

sweet sgt.. cantik. :)

eima said...

wahh cantek la ... leh wat bj ngandung gak tu ...

Ya ALya said...

memang cantik.....meletop warnanyer.....

Puanbee2 said...

ini lah tuah badan , org tahu ch@ suka hijau kalau bee pun bg barang kaler hijau gak kat Ch@ hehe.. tahniah best2

ch@ said...

cikJue:
mesti cikJue selalu tengok gambar kita pkai baju stail macam ni, thanks cikJue, serius kita suka. next time kita nak minta tolong cikJue belikanla. my taste.

kakEda:
tehehehe, ko pun sama kak suka benor buat surprise.

ieyla, farra, fazilzura, kakDiyana, bondaWiya, YaAlya:
my loving colour.

kakIzan:
ch@ yg cantik or baju tu yg cantik kak? harharhar.

kekDa:
forgot la kekDa. tapiii dah letak.

mamaLieyna:
habisla PA ni akan cemburu lagi. harharhar. thanks akak. susah2 je.

eima:
betul2 aku suka gila baju ni. selesa.

bee:
ahahaha ye ke bee. bagus smua org kenal aku. harharhar eh? terrriak lak. takdela aku mmg suka warna hijau.

♥SyilaSyira♥ said...

hijau..hijau n hijau...sedapnya mata ni memandang..hihi..tapi mmg cantik baju tu

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in