Cerita ceriti

Wednesday, 3 August 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Rindu aku? Hihiii. Selamat berpuasa.

Alhamdulillah, semakin kental dan sihat menjalani masuk hari ke-tiga berpuasa. Pagi tadi, bersahur ikan kering goreng bersama telur dadar dan sardin air tangan mama. Yummi-yummi. Dua kali tambah. Dah macam makan tengah hari pula.

Hari terakhir Kim-Fai, ingat lagi kawan aku yang menang pakaian terbaik Annual Dinner bersama makcik gojes yang lalu? sila klik untuk baca. Dia dah pun angkat kaki waktu aku menaip entry ini. Hilang seorang kawan yang sangat baik bagi diri aku.

Seorang yang cepat pemalu dan suka menegur aku. Suka menyakat aku dengan tak pasal-pasal. Goodbye Kim-Fai, may all the best for u. Jangan lupa calling-calling bila nak kawen nanti ok ;)


Dia pergi tag gambar makcik ni kat FB. Huh! makcik in yellow-pages hahaha! Mak siapa yang dah gemok niii.

Eh! tadi rasa macam ada benda nak cerita lagi, adeh. Lupo la. Lain kalila makcik cerita. Serius, dua hari tak masuk opis, rasa macam busy gila. Smua orang cari. Perasan ko Syasya!
4 hari tak memandu, hari ni memandu macam orang sewel semedang kena hon. Orang nampak kereta, tapi orang tak nampak driver, cemana tu? kereta bergerak la namanya.

18 pasang kaki:

.: iEyLa :. said...

best nye sahur makan kat umah..uwaaa...nk balik!!!

eima said...

comey nye ch@ ..pakai bj maternity ....

PUANSTOBERI said...

ye, saya juga nak jumpa pn syasya. :D

rasp said...

eeeee so chomels nye awakssss...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

rindu kat ch@....hadiah dah ada dah bungkus tapi masih belum ke pejabat pos....nanti dah pos cik jue beritahu

zaidah said...

cutenyer ko cha....semoga rakan cha tu terus sukses...

Farra Dhelina said...

alalala dh nmpk pewott..comell..

salam ramadhan cha..

mamalieyna said...

hu~ menu sahur kita sama la..bezanya..kak eina msk sndiri, n tak lalu nk mkn, telan jugak..last2 kuar balik sume..hu~ derita sungguh rasa..hu~

hu~ terasa kehilangan bila kwn baik berhijrah kan...

*comel je perut..hikhik..kak eina lama tak bergmbo..mood tarak ok..hu~

Salina@IbuAqil said...

Rindulah cha!! Pastu msk sini tgk2 suasana baru.. Cantek cha template 2 kolum ni.. Nampak lbh luas permandangan.. Suka akak tgk.. ;) apapun hijau ttp dihatimu.. Hehehehehehe

mekchu said...

ohh.. comelnya perut kamoo...

ch@ said...

ieyla:
ye la sahur kat rumah la, habis ieyla sahur di mana? dlm khemah?

eima:
baju maternity? mananya eima. inila baju aku hari2 pakai dgn jeans lps aku bersalin dulu. aku segan nak pakai t-shirt pendek tu, nmpk montot.

kekDa:
mohla kita berjumpa kekDa.

rasp, kakZaidah:
olooo malu kita. biasa2 je la.

cikJue:
rindu kat cikJue jugok. blm sempat BW lagi, busy report banyak.
takpela cikJue, susahkan cikJue je.

farra:
kalau kita pakai baju kurung besar, still org tak syak kita pregnant. hihiii.

kakIeyna:
baby girl agaknya kak. merudum je mood akak tu. sabar ye, nanti ok la tu. mujur masa pregnantkan oni hari tu dah lepas puasa. hehehe.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

lepas ckap dengan cha hadiah dah di pos tunggu ye..harap2 cha suka...

Cik Shiqa said...

akak, anak no 2 ni shiqa rasa lelaki. tetiba

*shiqa memang suka kuar topik.hahaha

ch@ said...

cikJue:
sangat suka ok.

shiqa:
mmg lelaki la yang, kan akak dah notice hari tu. boboy.

Cik Shiqa said...

owh ye ke?hehe x perasan lak post akak.. wahh terer jugak shiqa teka.

Puanbee2 said...

ch@ preqnen pun kecik je ..jeles betui ai nengoknya .. bee sahur minum je tk lalu lak nak makan nasi tu

ch@ said...

shiqa:
ada entry gambar baby.

bee:
minum air je? alamat aku posa stengah hari je bee. sahur aku dua pinggan nasi.

♥SyilaSyira♥ said...

jelesnya bila cha makan sahur byyk..huwaaaaaaa

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in