Terapi Jumaat.

Friday, 1 July 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Welcome Julai, oiii dah setengah tahun berlalu. Sekejapan. Wishlisted Julai aku ialah pi shopping dan Medela Swing. Medela Swing punya fasal, sampai termasuk dalam mimpi. Hapa-hapa aja.

Ok, sebagaimana yang diketahui Hijaucantik 2nd Giveaway dah tamat semalam. Boleh buat semakan ye. Aku bagi peluang lagi untuk betulkan mana-mana yang kekurangan. Terima kasih sebab sudi memeriahkan majlis. Terharuuu.
So mari sama-sama mengadap benda yang hari-hari aku hadap, tadaaa:


Cute tak? Ngehehehe, duduk la celah tu diam-diam, aku gunakan tiap-tiap hari untuk minum Anmum Meterna. Wiii. Baru terasa bersemangat nak minum susu. Terima kasih kepada biras aku, Fizannie sebab bagi present ni. Suka-suka.

Entry simple daripada aku. Hahaaa.

18 pasang kaki:

@e_da said...

cute!... cute!!!... yang penting Hijau!!

mzhany said...

cha, botol tupperware tuh sama la.hihi besh kan ngadap hijau pagi pagi nih;)

...sWeeT uMi... said...

cantek nye gmbr frog kan...ijau lagik (^_^)

Puan Capa said...

comel!cha mesti suka kete capa..sbb kete capa warna hijau..ngeeeeeeee

Salina@IbuAqil said...

Comel cha.. Nak satu!! hehehehe Cha, akak plak yg menghias permandangan awal pg akak dkt opis adalah kelip paper yg cha bg tu.. Hihihi akak x guna letak dkt rak dpn mata.. :D Syg!! :p

Nida said...

cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sesangat!!!!!!!!!!!!!! dan ... nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sesangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe

Mama Kembar 3 said...

alaa cha...asalkan HIJAU jer terus cute miut dimata mu, kan, kan? heheh

dilazfamily said...

comel dan menyerlah. warna biru atau pink ada tak?hehehe

Mama Gee said...

chantek,
warna pink adoo? hehe

zaidah said...

klu dah memang suka hijau dapat present pun color hijau...comel n cute...

EiJa ZaQuaN said...

hehee..sgt cute..:)

ch@ said...

kakEda, sweet umi:
mestla hijaucantik selamanya.

hany:
kan kita dah kata, mmg sama.

pnCapa:
hahaha myVi ke? katak ronggeng.

ibuAQiL:
hahaha, kita pun kalau org bg syg nk guna, buat perhiasan je. tapi mug ni, tak tahanla.

kakNida:
hiiiiiiiiii, cemana nak post kat seberang laut tu.

kakNani:
pandainya kakNani.

dilaz:
rasanya ada. ceh! tak tau la kita.

mamaGee:
lagi sorang tanya pink.

kakZaidah:
harusss.

eija:
sukaaaaaa sangat.

rasp said...

mmg cute.....i loike :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comelnya...memang peminat tegar hijau nie....

♥SyilaSyira♥ said...

medela swing...???bestnya...semoga hajat tercapai ye

ch@ said...

rasp:
=)

cikJue:
hehehe, love green too much.

syila:
aminnn. insya-Allah doakan murah rezeki sy.

Puteri Amna Balqies said...

salam..

awk katak saya tu ade lagi tak?hehe

ch@ said...

zila:
ada2, terlupa nak interframe. dia duduk atas kerusi.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in