Jangan rindu.

Tuesday, 19 July 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Hari ini dan esok:
  1. Aku tak ada di opis One Tech.
  2. Aku tak buat blog walking.
  3. Aku tak main game FB.
  4. Aku tak makan dengan bos.
  5. Aku tak gosip dengan PA.
  6. Aku tak makan roti bakar.
  7. Aku tak minum susu.
  8. Aku tak jumpa slipar, bantal dan katak hijau.
  9. Aku tak memandu.
  10. Aku tak jengah blog.
Sebab? aku ada training di Opis Phileo Damansara 1. Daaa, tinggal tapak kaki ye, nanti aku buat kunjungan balas. Mmmuah.

18 pasang kaki:

@e_da said...

huh nampaknya hariku sepi tanpamu lalink....

NURUL AINI NORAZMAN said...

PAP!! ni tapak kaki aini,.nanti jejak balik aw,.hehehe

Salina@IbuAqil said...

Muahxxxx muahxxxx muahxxx take care ye cha.. Huhuhhuh slmt brtraining..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo ingatkan nak p mana..huhuhu

zaidah said...

selamat berkursus yer cha....

Cik Shiqa said...

nak rindu jugakkkkk

eima said...

o0o ..ingat kan nape tadi... tak pe keja lagi penting tau ....

dilazfamily said...

selamat ye cha.nanti datang blog dilaz erk

mamalieyna said...

oooh ada training eh,,,ala 1 hari jer..hee~

ch@ said...

kakEda:
tidakla, sesekali je kak, masih lagi boleh sms.

aini:
adehhh! besarnya tapak kakimu ini aini. harusla pergi balik desa sana tu.

ibuAQiL, kakZaidah, eima:
hehehe, tepu otak lama sangat tak masuk kelas.

kakRose:
ada-ada. masih lagi di sini.

shiQa:
sms la.

dilaz:
ahaaa, datang2. dah vote qistina. kita tak suka sgt like2 page sebenarnya.

kakIeyna:
sajela. lain mcm rasanya bila tak mengadap blog awal pagi mcm biasa.

PUANSTOBERI said...

kekda jenguk ni.. tinggalkan tapak tangan. ngeee :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah semalam cik jue pun tak kunjung ch@ sebab busy....hahaha ari ni baru datang jalan2...

EiJa ZaQuaN said...

semalam x sempat singgah..ari ni baru eija sempat singgah sini..

hari ni ada training lg la ye..selamat berkursus cha..

Nida said...

banyaknya tak.... jangan tak makan sudahlah kat tempat kursus tu..:)

mzhany said...

ok cha, hati2 yer...

ch@ said...

kekDa:
terharunyaaa kekDa datang.

cikJue:
t/kasih cikJue. nak nangis ni.

eija:
nak muntah attend kelas ni, mcm kena masuk kelas time skolah2 dulu. rasa makin kusut lak otak.

kakNida:
itu paling diingati kak sebab bila lapar, satu input tak boleh masuk. hahaha.

hany:
thanks sayang.

Izan Ishak said...

kak izan singgah sini cha...sori ye dah lama tak singgah sini~

ch@ said...

kakIzan:
it's ok kak. kita pun mencari-cari masa nak berjalan-jalan ni.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in