Akhirnya.

Saturday, 2 April 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Lama aku tak nampak dia, cek punya cek, muncul satu. Jadila untuk orang yang 'rajin' seperti aku ni. Hahaha.

Hari ni banyak kenduri nak kena pergi. Nak kena cari baju untuk dipakai. Pilih-pilih, yang mana satu. Hahaaa.
Terima kasih daun keladi, kalau nak lagi sudi ke nak bagi? hihiii.

14 pasang kaki:

mamalieyna said...

pantun versi baru..leh tiru nnti..ekeke..

waah muculpun ia,,kak eina pun dh lama ia tak muncul..hu~

kenduri..kenduri..ada lg eh.. ^_^

Farra Dhelina said...

kt pun dpt jugak! yeay!

PUANSTOBERI said...

ha...Kat blog Kekda pun ia muncul jugak. cam tak pircaya sajer. hahahaha..
tatau la berapa lama tu. huhu

mekchu said...

ha ahh.. mekchu pun dapat 1 nokia pye.. jadi lah kan...

Puan Capa said...

waaaaaaa!!!nak jgk!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

bestnya dapat BE...semakin masyuk la mcm tu...

EiJa ZaQuaN said...

tahniah cha, walaupun baru muncul 1..tp bkn senang nak dpt tu..

dkt blog eija jerk x pernah muncul2 lagi BE..

@e_da said...

yeaaa sudah dapat BE

ch@ said...

kakIeyna:
sila tiru jangan malu-malu. tiadala kenduri besar2an melainkan kawan merasmikan rumah baru.

farra, kakReen dan kakEida:
rasanya DiGi je yg murah hati. keke.

mekchu:
nokia? kenapa kita tak dapat? mulala nak tamak ni, haha.

pnCapa:
sabar separuh daripada Iman :)

syila:
hahaaa tak pernah cash-out pun wak.

eija:
tQ eija, kena bersabar dengan menebal.

mzhany said...

yeay!!!tahniah cha...hany nye turn upkn trafik cha bila malam menjelma je la...hehehe siang tak dapek nak menepek di blog...

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Cha : kita pun ada seketul. xpernah cash out...sebabnya xlepas g pun nak cash out..hahahaha

ch@ said...

hany:
kalau oni tak tidur memang tak boleh menjengah, berebut laptop dgn dia. kita suka datang blog hany, hijaaauuu gittu. bestkan selalu pergi honeymoon aka dating berdua.

syila:
samala kita. kikiii.

dilazfamily said...

best yer dapat BE. Nak gak

ch@ said...

dila:
errr, takde rahsia. tunggu dan lihat aja. hahaa.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in