Sentuhan menjadi.

Monday, 14 March 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Hrmmm, apa yang difikir direalisasikan, siapa yang tidak sukakan? draft aku bagi memang buruk gila, hahaaa lukisan cincai tah apa-apa. Tapi sedikit solek aku mendapatnya.

Ok nampak sarat sikit berbanding sebelumnya bukan, eh! suka hati la kan. Ngeee. Janji hijau. Aku suka tengok rumah, tengok kereta, tengok cendawan. Owh! jatuh hati.

Sentuhan kali ke-tiga Whitey Mommy. Semuanya aku puas hati. Lihatla rumah baruku, cantik bukan? Hiii. Suka-suka. Antara tiga yang dia dah buat, aku tak boleh nak pilih mana satu paling aku suka. Sebab, aku suka tiga-tiga skali.

Mari mengimbas semula.

Interframe, serba hijau. Siapa masih ingat template ni. Hahaaa. Malu aiii.

Template ke-dua, ala-ala WP gittu. Maintain cun. Simple as a simple me.

The new one, maintain hijau. I love green. Sentuhan mengikut citarasa. Cunnya.

Hasil tangan whitey mommy, tak payah aku kenalkan. Pergi je bloglist kanan ku ini, berkenalan la sendiri. Love it.
Kalau la menukar rumah semudah ini kan?

20 pasang kaki:

Mama Kembar 3 said...

lawa umah...keta baru tu pun lawa gak ;-) hehe

Diyana said...

amboi..tukar lg.cantik!!hehe

cha peknen jg eh?tahniah..bley katil sebelah kan?haha

*luv Syahnia* said...

kak tpikat ngan cndawan tu..

kalo smudah itu nak tkar umah kak
besttnye lah rasanya..
tp apakan daya..gaji sethn pun tak tntu g ain bole beli..hehe

Puanbee said...

cantik whittey mommy buat apa pun cantik ku suka sgt deh !..:)


eh mcm berpakat lak header bee pun ada pelangi dan rumah heee...

@e_da said...

semua cantik.. janji hijau kan... lawo2...........

mamalieyna said...

hijau kali ni paling menawan! lalala.. ^_^

♥sYiLaSyiRa♥ said...

sentuhan semuanya cantik..bila agaknya syila plk nak dapat sentuhan whitey mommy ni...

Kasawari said...

wah rajin tukar perabut ek.. blogger tegar ni

ch@ said...

kakNani:
kedua-duanya berangan je kak. kira impian juga la tu.

kakDonut:
ha'a baru lagi. hahaaa katil sebelah menyebelah mana tahu. cantik eh =)

ain:
comelkan cendawan tu? akak pun suka. hahaaa kalau semudah itu sah-sah akakla yg selalu pindah.

bee:
pelangi tu tak minta pun, WM buatkan. cantik pulak.

kakEida:
hijaucantik kak. sentiasa di hati.

kakIeyna:
hiii, cantikkan?

syila:
oh bila2 pun boleh. email je dia.

kasawari:
ehem-ehem.

mzhany said...

cha,
seriusly, honestly...sangat chantik umah baru cha...owhhh suke suke...geramnya...uuu

ch@ said...

hany:
sebab hijau bukan? thanks to whitey mommy too.

alexa yussida said...

saya masih ingat yg 1st tuh..hehe..mula2 add dlu ingtkan anak dara kut tgk pic tuh..skaliii tuhh dia,mak si dara yg comelll:D

cantikk template baru ni pon..ceria n hijau..itu yg pntg kan..tenang jee:) kalo la semudah tu tuka umh n keta..fuhhh~hehe rindu akak n cik oni!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

rumah baru yang cun melecun....i like..

Nur Hanani said...

cantik je mata memandang.. suka :) i follow u lah macam ni.. :)follower u ke 289.. :)

Puan Capa said...

pandainya!

Salina@IbuAqil said...

So suwet...
Pagi2 ni lg dah mai sini..
Cuci mata dgn keindahan alam semulajadi..
Hijau Cantik..
;o)

ch@ said...

yus:
hahaaa. memang tak lama guna template tu. segan. akak pun dah lupa yus add akak masa guna template tu, kira dah lama la kita berkenalankan?

cikJue:
terima kasih cikJue, kita pun tekan butang like :)

nani:
thanks nani, nanti kita cari nani ok =)

pnCapa:
siapa yg pandai tu ye?

ibuAQiL:
amboi awal pula dia datang rumah kita =)

EiJa ZaQuaN said...

hehe..mmg cantik hasil WM..

tp itu la eija smpai la ke hari ni..xde idea konsep yg sesuai utk blog sweetmama..huhu..

ch@ said...

eija:
hiii, mamaMikhail punya template ada buah cery kita yg cadangkan. eija nak kita tolong fikirkan tema. kikiki.

Hanim said...

cantik umah baru.... simple but nice..tetap mainten hijau...heheheh

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in