Rindu terubat sikit.

Friday, 4 March 2011

Assalamualaikum/ Selamat Sejahtera.

Orang di sini rindu dengan orang di sana, alaaa sebenarnya orang di sana pun rindu juga dengan orang di sini. Orang di sana memang tahu orang di sini mana tahan berpisah lama-lama.  Ada lagi sorang pun rindu juga dengan orang di sana, tapiii buat-buat sibukkan diri, buat-buat taktau, main aja.

Tak apa, sikit hari lagi orang di sana balik bawa ole-ole, lepas tu orang di sini nak claim, orang di sana kena bawa orang di sini pergi jalan-jalan, pergi shopping, pergi sana-sini. Pomis tau.

Tunggu orang di sana balik sini la. Nak suruh orang di sana tengok betapa berubahnya orang di sini. Huuu. Janji jangan gelak eh =)

 Muka sebek je, asyik merajuk je. She missed her ABi so much.

Then, her ABi 3G called. Teruja tengok ABi mokkk. Muka tak muat skrin. Ngeee.

Orang di sana jangan bimbang, orang di sini survive. Sayang selalu ok. wink-wink-wink.

Punyala banyak aku cuci baju malam tadi, macam kedai dobi pun ada. Erk.

17 pasang kaki:

@e_da said...

aloloooo ciannya anak abi... muka makin matang la oni... hihihi

yg benornya umminya pun rindu takde teman tidur... heheheh sabar ek..

Jue aka ibu FarisYah said...

kesian orang disini ye..rindu orang disan..orang disan pergi kursus bila balik..nanti janag lupa claim ape yang patut ok...

mzhany said...

Cha, ur Abi kemana? umm sowi ketinggalan...rinduuu kan berjauhan nih....

EiJa ZaQuaN said...

Comel jerk muka oni landing atas bear besar tu..

anak sulung mmg rapat ngan ayah dia lebih kot..

zaquan pun jenis selalu akan tanya papa dia lebih kalau papa dia x balik2..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

ciannya...mula oni jelas kelihatan tersangat rindu kat abi..tapi napa xtunjuk muka uminya..nak tgk upa berganda rintu tu..kihkihkih

Izan Ishak said...

bila berjauhan ni mulalah rindu2an ye... nasib baik oni ada kawan bear yg sgt comel tu~

Puteri Amna Balqies said...

cian oni..abi keje ea..t acik ziela temankan oni ea..

Ann-Wardrobe said...

amboi2. org disana sini la dier. haha. alahai sian oni ;(

Zaidah said...

ciannyer oni...akibat kerinduan yang menebal bear menjadik mangsa....

mamalieyna said...

hehe...rindu nak jln2 je lebih ni..siap nak claim2x..ekeke..samalah dgn akak, nak clain jln2 no.1..hehe..

abah arif balik ari ni..tp kejap jer..baru 20 hari berlalu...akan smbg balik 20 hari lgi..hu~ rindu dtg lg la nnti..wuuu~

cikOni meh aa kwn2 ngn arif, ilang rindu sama abi..hee..

ch@ said...

kakEida:
betul2 memahamimu kak, ada gak orang lain yg rindu :p

cikJue:
tu la tu risiko bernikah dgn orang pakai uniform ni, tabah ajala. harus claim for 2 weeks.

hany:
kursus di Perak, harusla rindu.

eija:
kalau takat 2 3 hari ok lagi, masuk sminggu, asyikla buat perangai.

syila:
wajah mak dia rindu ter'cover dgn baik skali :)

kakIzan & kakZai:
kesian kat bear-bear tu diusung ke sana sini.

zila:
ye la tu temankan. orang tu pun tah memana.

ann:
hahaaa. bila rindu menguasai, ala orang tu tak pergi dating pun rindu gak ngan encik tunang.

kakIeyna:
kalau dekat nak juga pergi rumah akak, best. hilang sikit rindu.

Farra Dhelina said...

ni umi oni yg rindu niiiii..ekekeke

*luv Syahnia* said...

lama dah tak 3g ngan en.tunang
uwahhuwahhh

Puan Capa said...

alo2..siannya oni...lama ke abi dia pegi???

ch@ said...

farra:
*blushing* kantoi la pulek.

ain:
hahaha. no komen.

pnCapa:
two weeks.

Cik Shiqa said...

alalala... oni windu abi dier.. muka masam jek.hehehe

umi dia pun rindu jugakk kann :)

ch@ said...

shiQa:
sudah semestinya. tak tunjuk je. tough la kunun. hihiii.

 
Copyright © Diari Umi | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in